Bert Plantagie

Bert Plantagie is een Nederlands merk met tijdloze en stijlvolle designmeubelen. De Bert Plantagie collectie staat voor heldere ontwerpen, handgemaakte producten en eerlijke materialen. Rebel Wonen | Slapen heeft een ruime keus in eetkamertafels en eetkamerstoelen uit de Bert Plantagie collectie.

Bert Plantagie Bolero sfeerfoto   Bert Plantagie Bridge-misty sfeerfoto    Bert Plantage Duo-Seven sfeerfoto

De mogelijkheden van de Bert Plantagie collecties zijn nagenoeg eindeloos. Elk model kenmerkt zich door een aantrekkelijk design en het voortreffelijke zitcomfort. Bert Plantagie heeft een aantal familie-collecties, waardoor één model eetkamerstoel staat voor eindeloos veel mogelijkheden. Kleuren, stoffen, leersoorten en zelfs de poten kunnen aangepast worden naar uw eigen stijl. De eetkamertafels zijn leverbaar in diverse houtsoorten, zoals eiken, noten of beuken. Daarnaast heeft Bert Plantagie ook HPL- en keramiek tafelbladen in de collectie.

Zowel de eetkamertafels als de eetkamerstoelen van Bert Plantagie worden met de hand gemaakt. Maatwerk staat daarbij hoog in het vaandel. Eetkamertafels kunnen daardoor op bijna elke gewenste afmeting gemaakt worden. Zo garandeert Bert Plantagie elke keer opnieuw een authentiek meubel met een pure uitstraling.

 

Klik verder voor onze complete Bert Plantagie collectie