Design Depot

Design Depot is een nieuw concept bij Rebel Wonen | Slapen. Design Depot is een samenwerkingsverband tussen een aantal ondernemers door het hele land. Het compacte concept bevat banken en fauteuils in een moderne design. Bijpassende dressoirs en bijmeubelen in moderne lakkleuren en natuurlijk kleine bijzettafels die goed te combineren zijn. Ook een moderne eetkamertafel en bijbehorende eetkamerstoelen horen in deze collectie thuis. Alles met zorg samengesteld en gecollectioneerd bij gerenommeerde meubelfabrikanten.

Subtiel, uniek, innovatief & chique. Depot Design is voorzien van een unieke uitstraling. Met behulp van innovatieve accessoires geeft Depot Design een chique uitstraling aan uw interieur. De subtiele stijl is modern en sfeervol. Daardoor is Depot Design makkelijk te vertalen naar uw eigen woonkamer.

De meubelen van Depot Design zijn kwalitatief hoogwaardig en hebben veel keuze mogelijkheden. De afwerking van de meubelen moet dan ook helemaal goed zijn. De uitgebreide collectie in materialen en kleuren kunnen worden afgestemd naar uw eigen keus en interieur. Kom langs en bekijk alle mogelijkheden van Depot Design.

 

Klik verder voor Design Depot collectie