Over ons

Welkom bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen: dé complete woonwinkel van het Gooi!

Rebel Wonen | Slapen is een eigentijdse woonwinkel met meer dan meubelen alleen. Bij Rebel vindt u alles onder één dak; meubelen, slapen en woningtextiel.

Rebel Wonen | Slapen is een familiebedrijf dat in 1919 in Huizen is opgericht. Overgrootvader Rebel en zijn zoon zijn begonnen als meubelreparatie- en stoffeerbedrijf aan huis. Later is er een grote woonwinkel gebouwd in het centrum van Huizen. Deze winkel ging ook al met z’n tijd mee en werd aangepast aan de groei van Huizen.

Maar door een grote brand in 1978 werd deze winkel in het centrum verwoest. Een nieuw onderkomen (een magazijnpand) was voorhanden aan de rand van het Industrieterrein ’t Plaveen. Na de bouw en verbouwing van dat pand, werd daar uiteindelijk een nieuw en groter wooncentrum geopend aan de Eemlandweg,

In 2014 heeft het winkelpand een grote metamorfose ondergaan. Rebel Wonen | Slapen werd hiermee totaal vernieuwd, gemoderniseerd en maakte de stap naar een toekomstgerichte woonwinkel. En nog steeds blijft Rebel Wonen | Slapen constant aanpassen en groeien.

Inmiddels heeft de vierde generatie zich in het bedrijf gevestigd. Jan Rebel met zijn zus Liesbeth hebben nu de dagelijkse leiding in het bedrijf. Met nieuwe ideeën en nieuwe beleidsvormingen wordt er constant gewerkt om de woonwinkel up-to-date te houden. Het hele jaar door introduceert Rebel nieuwe collecties en innovaties. Woonwensen worden voor alle klanten gerealiseerd. Maatwerk en advies zijn daar heel belangrijk bij, net als service en kwaliteit!

Rebel Wonen | Slapen in Huizen: een Andere kijk op Wonen!