Levering en montage

In veel gevallen heeft u, na aankoop, te maken met levertijden. Meestal kunnen wij bij uw aankoop een goede indicatie geven van deze levertijd. Wanneer wij echter van onze leveranciers onverhoopt wijzigen hierover doorkrijgen, krijgt u daar ook van ons bericht van. Zo houden wij u zoveel mogelijk op de hoogte en weet u waar u aan toe bent. Uiteraard kunt u met vragen over de levering en levertijd ook altijd tussendoor bij ons terecht.

Helaas kan er ook wel eens iets fout gaan…ook bij ons. Een zending die te laat bij ons binnenkomt, een levering die niet compleet is of een beschadiging die tijdens transport is ontstaan. In de meeste gevallen kunnen wij voor een (tijdelijke) oplossing zorgen. Soms is dit echter niet voldoende en proberen we samen met u een oplossing te vinden.
Een ongemak komt altijd ongelegen; wij proberen het echter zo snel mogelijk voor u op te lossen!

Samen met u wordt een afspraak gemaakt wanneer u de bestelde artikelen thuis geleverd krijgt. Wij werken in het gehele Gooi en Vechtstreek van dinsdag t/m vrijdag. Levering en montage is grotendeels gratis in onze bezorgregio, tenzij anders aangegeven. Onze chauffeurs/monteurs zorgen bij u thuis voor de juiste aflevering en montage en ze nemen ook het verpakkingsmateriaal weer mee terug. U heeft er verder dus geen omkijken naar.

Daarnaast staan onze woningstoffeerders voor u klaar om bij u de vloerbedekking (tapijt, laminaat, e.d.) te leggen. Ook uw binnenzonwering en gordijnen worden door hen geplaatst, zodat alles in één keer klaar is. Wanneer er bijzonderheden zijn tijdens het stofferen (zoals meubels verplaatsen of oude vloerbedekking eruit halen) kunnen wij dit ook voor u verzorgen (tegen bijbetaling). Dit kunt u vooraf met ons overleggen om de mogelijkheden te bekijken.

Levering buiten de regio
Wij leveren in de regio Gooi en Vechtstreek en omliggende gebieden. Voor een specificatie kunt u kijken onder het kopje bezorgregio. Voor levering in de omliggende gebieden of daarbuiten kunnen er bezorgkosten berekend worden. Wij leveren niet door het hele land. Aangezien we ook ná uw aankoop voor u klaar willen staan met onze service indien er problemen zouden optreden, is dit voor ons niet te realiseren.