Onze service

Rebel Wonen | Slapen vindt service heel belangrijk. Wij zetten ons elke keer voor 100% in, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Persoonlijk advies
Onze medewerkers zijn op alle gebieden gespecialiseerd, waardoor ze u van het begin tot het eind kunnen adviseren. Dat is wel zo makkelijk!
Heeft u speciale wensen of ideeën? Geen probleem. Wij proberen dit voor u zo goed mogelijk te realiseren! Zijn er sommige dingen niet mogelijk? Dan zullen we dit ook eerlijk met u overleggen en samen met u een andere oplossing zoeken.

Vakkundige bezorging en montage
Rebel Wonen | Slapen beschikt over eigen bezorg- en montagedienst. De bezorging is in de meeste gevallen gratis. Bij enkele uitzonderingen wordt dit altijd van te voren aangegeven.

Parkeergelegenheid
Bij Rebel Wonen | Slapen heeft u gratis parkeergelegenheid direct bij de winkel.

Gratis opmeten en advies
Bij Rebel Wonen | Slapen worden uw gordijnen of uw vloer altijd gratis opgemeten door vakkundige medewerkers. Zo wordt alles geregeld door Rebel en heeft u geen discussies achteraf.

Complete prijsopgaven
Wanneer u bij Rebel Wonen | Slapen een prijsopgave aanvraagt, kunt u ervan verzekert zijn dat deze opgave helemaal compleet is en dat is wel zo prettig! Alle verwachte werkzaamheden en kosten worden hierop vermeldt, dus geen verrassingen achteraf. Een prijsopgave van Rebel Wonen | Slapen komt in 95% overeen met uw uiteindelijke factuur. Eventueel meer- of minderwerk wordt door onze medewerkers altijd met uw besproken.

Garantie
Rebel Wonen | Slapen hanteert de standaard garantieperiodes die voor de artikelen beschikbaar zijn. Per artikel verschillen de voorwaarden. Ná die garantieperiode kunnen er echter ook nog steeds problemen ontstaan. Ook dan staat Rebel Wonen | Slapen voor u klaar!
Wanneer er problemen ontstaan met uw aankoop, ook kleine problemen zoals een krakend bed of een luxaflex die niet meer goed werkt, neemt u contact met ons op. In de meeste gevallen komen wij persoonlijk bij u langs! Binnen de mogelijkheden die er zijn, willen wij samen met u tot een juiste oplossing komen. In sommige gevallen wordt daar een vergoeding voor gevraagd.

Ruilen
Wij vinden het belangrijk dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop! In sommige gevallen blijkt echter dat een aankoop niet geheel naar wens is. Helaas is het niet altijd mogelijk om artikelen te ruilen. Veel artikelen zijn speciaal voor u besteld en naar uw wensen gemaakt. Deze kunnen wij niet terugnemen.
Voor opruimingsartikelen geldt ook dat deze niet geruild kunnen worden.
Aanverwante artikelen, als sierkussens en bedtextiel (mits niet gebruikt en in originele verpakking) kunnen wel geruild worden of u ontvangt hiervoor een tegoedbon.