Maatwerk

Rebel Wonen | Slapen vindt het belangrijk dat u veel keus heeft bij het uitzoeken van uw meubelen. Maar alleen een andere kleur stof, hout of leer is soms niet genoeg. U wilt een meubel die voldoet aan uw wens; een meubel dat bij ú past!

Daarom kiest Rebel steeds meer voor fabrikanten en leveranciers die ook maatwerk kunnen bieden. De mogelijkheden van maatwerk-meubelen zijn heel verschillend. Bij banken en fauteuils is het meestal mogelijk om andere zithoogtes en dieptes te bestellen, zodat de bank voor u het beste zit. Bij kastprogramma’s gaat maatwerk vaak verder. Wandkasten zijn al leverbaar in diverse uitvoeringen, maar met module-systemen kunt u steeds vaker uw eigen wandkast samenstellen.

Bij sommige fabrikanten is het ook mogelijk het meubel helemaal naar eigen wens te maken: dat is echt maatwerk dus! Uw ideeën en wensen worden dan met één van onze medewerkers doorgenomen. Meestal wordt er dan ook een schets gemaakt van de gewenste uitvoering en worden er prijsopgaven aangevraagd bij de fabrikant.

Zo heeft u een uniek meubel, geheel aangepast aan uw wens en behoefte!

Wanneer u vragen of wensen heeft, kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen of dit bespreken met één van onze medewerkers. Wij kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn om dit voor u te realiseren!