Rad van Fortuin

100 jaar: 100 dagen feest!

Onze winkel bestaat 100 jaar en dit gaan wij 100 dagen lang met u vieren! Het hele jaar bieden wij een geselecteerde collectie aan tegen jubileumprijzen, maar dit najaar pakken wij nog extra uit!

Draai aan ons Rad van Fortuin en profiteer direct van jubileumkorting op bijna de hele collectie!*

Er is nu dus altijd voordeel te halen bij Rebel Wonen en Slapen. in de periode van  5 september t/m 14 december bieden wij u de mogelijkheid om een draai te geven aan het Rad van Fortuin. Met het Rad van Fortuin heeft u altijd 5% korting, maar durft u de gok aan, dan kan dat ook zomaar 15% korting zijn! Maak uw keuze uit onze collectie, kies uw eigen stijl, model en kleur, en geef een draai aan het rad…

Onze service en advies blijven dit najaar natuurlijk wel hetzelfde. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze voor misschien wel een nieuwe stoel of een heerlijk nieuw bed. Bij ons krijgt u het beste advies over alle mogelijkheden en het onderhoud van uw keuze. Wij laten u graag alle opties zien en wij vinden het leuk om met u mee te denken, zodat u ook echt plezier heeft van uw aankoop!

Profiteer alleen dit najaar van ons feestje en bestel uw bank, kast, tafel en stoelen, bedden en matrassen nu met heel veel voordeel!

* Actievoorwaarden:

  • de actieperiode is van 5 september t/m 14 december 2019 (besteldatum)
  • bij aankopen vanaf 350,- mag u één keer aan het rad draaien
  • de pijl moet minimaal één keer helemaal rondgaan
  • u heeft altijd prijs; de kortingspercentages zijn 5% – 7,5% – 10% – 12,5% en 15%
  • actie- en afgeprijsde artikelen, linnenkasten, woningtextiel, onderhoudsmiddelen, (alle soorten) arbeidsloon en atelierloon zijn uitgezonderd van deze actie
  • de actie geldt voor artikelen die in de actieperiode worden gekocht of besteld (niet op artikelen die in deze periode worden uitgeleverd of betaald)
  • de actie is niet geldig in combinatie met andere acties