Bert Plantagie collectie

Bert Plantagie collectie

Bert Plantagie is een Hollands merk dat bijzondere en unieke tafels en stoelen kan leveren. Kenmerkend voor de stijl van Bert Plantagie is het gebruik van eenvoudige ontwerpen maar de meubels zijn tegelijkertijd absolute designproducten. Daarnaast wordt er graag gebruik gemaakt van felle kleuren.

Rebel Wonen is er trots op dat het een breed assortiment aan Bert Plantagie producten aanbiedt. Deze bestaat uit tafels, stoelen, banken en fauteuils die altijd geheel naar eigen wens aangepast kunnen worden om zo een uniek product te creëren.

Bert Plantagie staat al jaren voor kwaliteit

Bert Plantagie werd als merk opgericht in 2000, nadat een bestaande meubelfabrikant uit 1958 werd overgenomen. Doel van het bedrijf is om meubels te ontwerpen die subtiel zijn en altijd van de beste kwaliteit. Inmiddels is het een gevestigd merk in Nederland en dus ook te koop in Huizen. In alle opzichten kunnen de meubels van Bert Plantagie voor u worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeftes want er kan eindeloos gevarieerd worden met de mogelijkheden.

Bij de banken kunt u kiezen uit leer of stof en er zijn pootjes beschikbaar in elke wensbare kleur. Voor de tafels geldt dat het blad van verschillende soorten hout kunnen worden gemaakt zoals noten of eikenhout. Keramieken tafels maken ook onderdeel uit van het assortiment. Neem dus direct contact op met Rebel Wonen om te kijken naar de mogelijkheden.

Bij Rebel wonen bent u voor de Bert Plantagie collectie aan het juiste adres

U bent altijd welkom in onze ruime showroom in Huizen om een aantal Bert Plantagie modellen te komen bekijken. Graag gaan we met een bakje koffie met u om de tafel zitten om zo uw perfecte nieuw interieur samen te stellen. Als u dus de voorkeur hebt voor een uniek interieur met prachtige designmodellen dan is de collectie van Bert Plantagie zeker het overwegen waard.

Wanneer je vragen hebt, stel ze gerust (info@rebelwonen.nl). Wij proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

Wij wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid toe! En… #zorg voor elkaar!

Familie Rebel