Wij komen bij U thuis!

Tijdens de Lockdown komen wij bij u thuis!

Tijdens de lockdown is het helaas tijdelijk niet fysiek mogelijk om onze winkel te bezoeken. In plaats daarvan kunnen wij nu bij u thuis langskomen. We nemen dan alle benodigde materialen en eventuele stalen mee om samen met u een plan te maken, de maten direct op te meten en het gewenste product samen te stellen. Wij kunnen langskomen in het hele Gooi en gaan met u om de tafel zitten om zo de perfecte op maat gemaakte inrichting van uw woning te bespreken.

Nieuwe tijden vragen om een nieuwe inrichting
We zijn allemaal meer thuis en daarom kunt u de behoefte en wens krijgen om thuis aanpassingen door te voeren. Of het nu gaat om het gezelliger maken van de eigen woning of het aanschaffen van nieuwe artikelen voor het thuiswerken of onderwijs in huis, bij Rebel Wonen beschikken we over een uitgebreid assortiment aan stoelen, tafels, raambekleding, bedden en nog veel meer.

Wij kopen uitsluitend producten in van absolute topmerken zoals Auping en Bert Plantage die gegarandeerd van de beste kwaliteit zijn en die een goede algehele reputatie kennen.

Neem dus vooral contact op voor een afspraak aan huis Interesse gekregen in een nieuw interieur van Rebel Wonen? Het maken van een afspraak voor een thuisbezoek kan eenvoudig telefonisch of via de website. We zijn flexibel en kunnen ons daarom aanpassen aan uw agenda. Een persoonlijke aanpak is voor ons erg belangrijk en we geloven in op maat gemaakte aanbiedingen.

Zelf halen we er oprecht plezier uit om een nieuw interieur te ontwerpen en we durven buiten de gebaande paden te denken. Tegelijkertijd kunt u uiteraard ook bij ons terecht als u puur op zoek bent naar een nieuwe bank of bed. Waarom zou u tenslotte een inrichting willen hebben die lijkt op alle anderen? Wij kijken er naar uit om van u te horen!

Wij hopen op je begrip in deze situatie! Wanneer je vragen hebt, stel ze gerust (info@rebelwonen.nl). Wij proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

Wij wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid toe! En… #zorg voor elkaar!

Familie Rebel