Algemene informatie over uw bestelling

06-06-2020 – update

Wat is het fijn dat voor een grote groep mensen en bedrijven de richtlijnen zijn versoepeld. Wij hopen dat het met jou en je familie ook goed gaat in deze Corona-tijd.

Omdat er weer méér mogelijk wordt, verruimen wij ook onze openingstijden. Kijk voor de actuele informatie op deze pagina.
Onze fabrikanten produceren weer bijna met volledige capaciteit, alhoewel levertijden nog best lang zijn. Onze buitenlandse fabrikanten zijn erg hard aan het werk om de achterstanden in te halen. Met de aankomende zomervakantie in het verschiet, zullen levertijd de aankomende maanden nog wel langer zijn dan gebruikelijk. Uiteraard zijn er veel aanpassingen nodig om te kunnen werken in een 1,5 meter-afstand maatschappij, maar wat is het fijn om te zien dat iedereen – of je nu fabrikant, winkelier of cliënt bent – daar zo creatief mee omgaat.

In de meeste gevallen zijn wij in staat geweest om onze cliënten zoveel mogelijk op de hoogte te houden van zijn of haar bestelling. Soms is de informatie die een fabrikant verstrekt, niet altijd volledig en nog steeds onderhevig aan de gevolgen van de Corona-maatregelen. Je kunt altijd contact met ons opnemen wanneer je vragen hebt over je bestelling. Dit kan tijdens openingstijden telefonisch op 035 – 525 34 21 of anders per e-mail naar info@rebelwonen.nl. Wij proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

25-04-2020 – update

Gelukkig horen wij weer wat positievere geluiden om ons heen. Inmiddels worden er in ons eigen land kleine stappen gezet, om langzaamaan weer in ons normale ritme te komen, weliswaar in een 1,5 meter-maatschappij. Net als in andere winkels, wordt ook in onze winkel alle richtlijnen en maatregelen opgevolgd. Bij ons heb je alle gelegenheid om in alle rust – en met afstand – te woonwinkelen. Misschien heb je thuis wat plannen gekregen om nieuwe projecten in je huis aan te pakken. Kom gezellig bij ons langs om wat ideeën op te doen! Ook kunnen wij je interieuradvies geven voor het project wat jij aan wilt pakken! Compleet met 3D-tekeningen helpen wij je bij het maken van je keuzes!

Ook in het buitenland worden een aantal maatregelen versoepelt. In België gaan onze partners weer hun fabrieken opstarten, zodat de productie weer langzaam kan beginnen. Voornamelijk voor Nederlandse bedrijven zullen deze Belgische fabrikanten weer gaan produceren, omdat in hun eigen land de winkels nog dicht zijn. Dit betekent voor ons dat wij weer leveringen zullen gaan ontvangen uit België.
De Belgische fabrikanten zijn nu aan het inventariseren volgens welke planningen zij weer zullen gaan uitleveren. Als wij per bestelling bericht ontvangen wat de nieuwe verwachte levertijd is, zullen wij je hiervan op de hoogte houden.

Helaas is het nog niet in heel Europa aan de betere hand. Sommige van onze Nederlandse fabrikanten merken dat toeleveringen van onderdelen uit het buitenland, zoals meubelstoffen of elektrische onderdelen, moeilijker gaan. De informatie over deze leveringen verschilt van dag tot dag en brengt daardoor soms vertraging mee. De communicatie met buitenlandse bedrijven uit Duitsland en/of Italië, is helaas nog niet geheel op orde. Ook daar worden stappen gezet tot versoepeling van de regels, maar helaas hebben wij daar nog geen status-overzicht van ontvangen.

In de meeste gevallen zijn wij afhankelijk van de informatie die wij van de fabrikant krijgen. Omdat ook deze niet altijd zeker is, kan de informatie-verstrekking soms te weinig zijn. Wij proberen je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van jouw bestelling, maar je kan uiteraard ook altijd contact met ons opnemen, wanneer je vragen hebt over je bestelling. Dit kan tijdens openingstijden telefonisch op 035 – 525 34 21 of anders per e-mail naar info@rebelwonen.nl. Wij proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

21-03-2020 – update België en Duitsland

Inmiddels is het ruim een week geleden dat onze overheid de maatregelen vanwege het Covid-19/Corona virus heeft genomen. Bedankt voor alle positieve reacties die wij inmiddels gehad hebben! Maar onze gedachten gaan ook uit naar de mensen die in privé- of werkomstandigheden de consequenties van het virus van dichtbij meemaken.

Een aantal van onze leveranciers die gevestigd zijn in België en Duitsland hebben – vanwege overheidsmaatregelen – hun bedrijf noodgedwongen stilgelegd. Hierdoor zullen een aantal bestellingen pas uitgeleverd kunnen worden, wanneer deze bedrijven weer opgestart kunnen worden. Op dit moment is er nog geen tijdsindicatie bekend wanneer dit zal zijn.

Wanneer dit betrekking heeft op jouw bestelling, ontvang je een persoonlijk bericht van ons of heb je al een bericht van ons ontvangen. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen, wanneer je vragen hebt over je bestelling. Dit kan telefonisch op 035 – 525 34 21 tijdens openingstijden of per e-mail naar info@rebelwonen.nl. Wij proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

17-03-2020

Graag willen wij je informeren over de maatregelen die ons bedrijf heeft genomen en de mogelijke consequenties die daaruit voortvloeien vanwege het Covid-19 / Coronavirus. Uiteraard heeft jouw gezondheid en dat van onze medewerkers daarbij de grootste aandacht.

In de komende periode zullen wij de adviezen van de overheid en RIVM opvolgen. In praktische zin zullen wij zo lang mogelijk onze winkel geopend houden en de bezorging en montage van je bestelling zoveel mogelijk laten plaatsvinden. Ook lopende serviceopdrachten houden daarbij onze aandacht. Binnen ons bedrijf hebben wij inmiddels de bekende hygiëne- en omgangsmaatregelen genomen. Aan jou willen wij vragen deze zoveel mogelijk te respecteren en ook bij aflevering en montage van je bestelling op gepaste afstand van onze medewerker(s) te blijven.

Vanwege het dringende advies van onze overheid om zo veel mogelijk in de thuissituatie te blijven, hebben wij ervoor gekozen om onze fysieke openingstijden van de winkel tijdelijk iets aan te passen. Concreet houdt dit het volgende in:

  • Vanaf heden kun je de winkel bezoeken tussen 11.00 – 17.00 uur (koopavond vervalt)
  • De dagen dat wij zijn geopend blijven onveranderd van dinsdag t/m zaterdag
  • Op afspraak kunnen wij van bovenstaande openingstijden afwijken
  • Wij blijven telefonisch en per e-mail bereikbaar tijdens onze standaard openingstijden, namelijk van 09.00 – 18.00 uur (koopavond vervalt)
  • Voor de meest actuele stand van zaken rondom ons bedrijf verwijzen wij je naar deze webpagina: www.rebelwonen.nl/corona.

Bestellingen en Service

Ondanks dat wij voornamelijk werken met fabrikanten uit Nederland, Duitsland en België, zouden er toch vertragingen kunnen ontstaan in de levertijd van bestellingen en/of onderdelen. Dit kan te maken hebben met ziekte, maar ook doordat de toeleveranciers van onze fabrikanten wel over de hele wereld zitten. Hierdoor is het mogelijk dat onze fabrikanten niet (of later) de benodigde materialen in huis krijgen om jouw bestelling te fabriceren.

Op dit moment zijn onze fabrikanten aan het inventariseren of/en welke consequenties van toepassing zijn. Mochten wij informatie ontvangen dat dit gevolgen heeft voor jouw bestelling, dan zullen wij je hierover apart informeren.

Bezorging en montage

Als je bestelling bij ons is binnengekomen, zullen wij contact met je opnemen om een afspraak te maken voor de bezorging ervan. Ook het uitvoeren van serviceopdrachten zullen zoveel mogelijk worden gecontinueerd. Graag willen wij je medewerking vragen om – ook naar onze medewerkers toe – de besmetting en verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen door o.a. voldoende afstand te houden van elkaar.

Als de symptomen van het virus binnen je gezinssamenstelling aanwezig zijn of als er andere redenen zijn waarom je de levering van je bestelling wilt uitstellen, dan vragen wij je om contact met ons op te nemen.

Afleveren

Wanneer wij al een afspraak met je hebben ingepland voor bijvoorbeeld inmeten of voor het afleveren van je bestelling, dan zal dit -zonder tegenbericht van jou of onze kant– onveranderd doorgaan.

In de achterliggende 100 jaar heeft ons familiebedrijf een uitdaging zoals deze nog niet eerder meegemaakt. In ieder geval zullen wij ons voor de volle 100% blijven inzetten om voor jou alles naar wens te laten verlopen!