Algemene informatie over uw bestelling

21-03-2020 – update België en Duitsland

Inmiddels is het ruim een week geleden dat onze overheid de maatregelen vanwege het Covid-19/Corona virus heeft genomen. Bedankt voor alle positieve reacties die wij inmiddels gehad hebben! Maar onze gedachten gaan ook uit naar de mensen die in privé- of werkomstandigheden de consequenties van het virus van dichtbij meemaken.

Een aantal van onze leveranciers die gevestigd zijn in België en Duitsland hebben – vanwege overheidsmaatregelen – hun bedrijf noodgedwongen stilgelegd. Hierdoor zullen een aantal bestellingen pas uitgeleverd kunnen worden, wanneer deze bedrijven weer opgestart kunnen worden. Op dit moment is er nog geen tijdsindicatie bekend wanneer dit zal zijn.

Wanneer dit betrekking heeft op jouw bestelling, ontvang je een persoonlijk bericht van ons of heb je al een bericht van ons ontvangen. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen, wanneer je vragen hebt over je bestelling. Dit kan telefonisch op 035 – 525 34 21 tijdens openingstijden of per e-mail naar info@rebelwonen.nl. Wij proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

17-03-2020

Graag willen wij je informeren over de maatregelen die ons bedrijf heeft genomen en de mogelijke consequenties die daaruit voortvloeien vanwege het Covid-19 / Coronavirus. Uiteraard heeft jouw gezondheid en dat van onze medewerkers daarbij de grootste aandacht.

In de komende periode zullen wij de adviezen van de overheid en RIVM opvolgen. In praktische zin zullen wij zo lang mogelijk onze winkel geopend houden en de bezorging en montage van je bestelling zoveel mogelijk laten plaatsvinden. Ook lopende serviceopdrachten houden daarbij onze aandacht. Binnen ons bedrijf hebben wij inmiddels de bekende hygiëne- en omgangsmaatregelen genomen. Aan jou willen wij vragen deze zoveel mogelijk te respecteren en ook bij aflevering en montage van je bestelling op gepaste afstand van onze medewerker(s) te blijven.

Vanwege het dringende advies van onze overheid om zo veel mogelijk in de thuissituatie te blijven, hebben wij ervoor gekozen om onze fysieke openingstijden van de winkel tijdelijk iets aan te passen. Concreet houdt dit het volgende in:

  • Vanaf heden kun je de winkel bezoeken tussen 11.00 – 17.00 uur (koopavond vervalt)
  • De dagen dat wij zijn geopend blijven onveranderd van dinsdag t/m zaterdag
  • Op afspraak kunnen wij van bovenstaande openingstijden afwijken
  • Wij blijven telefonisch en per e-mail bereikbaar tijdens onze standaard openingstijden, namelijk van 09.00 – 18.00 uur (koopavond vervalt)
  • Voor de meest actuele stand van zaken rondom ons bedrijf verwijzen wij je naar deze webpagina: www.rebelwonen.nl/corona.

Bestellingen en Service

Ondanks dat wij voornamelijk werken met fabrikanten uit Nederland, Duitsland en België, zouden er toch vertragingen kunnen ontstaan in de levertijd van bestellingen en/of onderdelen. Dit kan te maken hebben met ziekte, maar ook doordat de toeleveranciers van onze fabrikanten wel over de hele wereld zitten. Hierdoor is het mogelijk dat onze fabrikanten niet (of later) de benodigde materialen in huis krijgen om jouw bestelling te fabriceren.

Op dit moment zijn onze fabrikanten aan het inventariseren of/en welke consequenties van toepassing zijn. Mochten wij informatie ontvangen dat dit gevolgen heeft voor jouw bestelling, dan zullen wij je hierover apart informeren.

Bezorging en montage

Als je bestelling bij ons is binnengekomen, zullen wij contact met je opnemen om een afspraak te maken voor de bezorging ervan. Ook het uitvoeren van serviceopdrachten zullen zoveel mogelijk worden gecontinueerd. Graag willen wij je medewerking vragen om – ook naar onze medewerkers toe – de besmetting en verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen door o.a. voldoende afstand te houden van elkaar.

Als de symptomen van het virus binnen je gezinssamenstelling aanwezig zijn of als er andere redenen zijn waarom je de levering van je bestelling wilt uitstellen, dan vragen wij je om contact met ons op te nemen.

Afleveren

Wanneer wij al een afspraak met je hebben ingepland voor bijvoorbeeld inmeten of voor het afleveren van je bestelling, dan zal dit -zonder tegenbericht van jou of onze kant– onveranderd doorgaan.

In de achterliggende 100 jaar heeft ons familiebedrijf een uitdaging zoals deze nog niet eerder meegemaakt. In ieder geval zullen wij ons voor de volle 100% blijven inzetten om voor jou alles naar wens te laten verlopen!