Bert Plantagie

Bert Plantagie bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Bert Plantagie is een oer-Hollands merk! De collectie bestaat uit moderne en stijlvolle designmeubelen. De collectie staat voor heldere ontwerpen. De banken, tafels en stoelen worden grotendeels nog met de hand gemaakt van eerlijke materialen. De modellen zijn tijdloos en passen in bijna elk interieur.

Bert Plantagie tafels en stoelen

De collectie van Bert Plantagie tafels kenmerkt zich door de vele mogelijkheden. Elke tafel heeft een aantrekkelijk en uniek design. De eetkamertafels zijn leverbaar in diverse houtsoorten, zoals eiken, noten of beuken. Zo kunt u bijna elke Plantagie tafel kiezen in het houtsoort dat het beste bij u past. Daarnaast heeft Plantagie ook HPL- en keramiek tafelbladen in de collectie. Elk type tafelblad heeft zijn unieke eigenschappen. Bij Rebel Wonen en Slapen adviseren wij u graag.

De eetkamerstoelen van Bert Plantagie zijn een aanvulling op ieder interieur. Veel modellen hebben RVS-poten, maar ook houten poten behoren tot de mogelijkheden. Plantagie heeft onder andere een aantal familie-collecties. Deze eetkamerstoelen hebben eindeloos veel opties. Een eetkamerstoel met of zonder armleuning behoort tot de standaard keuzes. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende poten en kleuren. Ook de bekleding kunt u kiezen. De grote stof en leer collectie van Bert Plantagie is gevarieerd en kleurrijk. U kunt hiermee altijd een keus vinden die bij u past.

Bert Plantagie banken en fauteuils

Bij het ontwerpen van Bert Plantagie banken en bankstellen worden altijd twee pijlers gehanteerd: het zitcomfort moet uitmuntend zijn en ze moeten er fantastisch uitzien. Alle modellen hebben verschillende mogelijkheden en kunt u eindeloos variëren om de juiste opstelling te creëren. U heeft keuze uit een ruime collectie in stof en/of leer. De stijlvolle pootjes zijn verkrijgbaar in gepolijst of geborsteld aluminium of een Plantagie RAL-kleur naar keuze.

De Plantagie fauteuils maken uw zitgroep compleet! Of de fauteuil nu in een fijne leeshoek komt te staan of een aanvulling is bij uw bank; de fauteuils van Bert Plantagie zijn comfortabel en luxe. De bekleding is leverbaar in stof of leer of kiest u een mooie combinatie ervan.