Design Depot 2018-11-05T13:52:05+01:00

Design Depot

Design Depot bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Subtiel, uniek, innovatief & chique. Depot Design is voorzien van een unieke uitstraling. Met behulp van innovatieve accessoires geeft Depot Design een chique uitstraling aan uw interieur. De subtiele stijl is modern en sfeervol. Daardoor is Depot Design makkelijk te vertalen naar uw eigen woonkamer.

Design Depot banken en fauteuils

Design Depot banken en fauteuils zijn onderdeel van een uniek concept met chique, moderne meubelen en subtiele accessoires. De banken en fauteuils zijn opvallend in hun design; modern en functioneel en kwalitatief hoogwaardig. Een Design Depot bank staat voor comfort en kwaliteit en tal van keuzemogelijkheden. Naast de standaard mogelijkheden kunnen sommige onderdelen ook als maatwerk geleverd worden. Hierdoor vindt u altijd een bank die bij u past. Een Design Depot fauteuil is een ware eye-catcher in uw interieur. De opvallende belijning onderscheid zich in de collectie. Gewoon een stoel die mooi staat in uw woonkamer en ook nog eens lekker zit. Daar letten wij op bij Design Depot.

Design Depot kasten en bijmeubelen

Design Depot kasten en bijmeubelen maken onderdeel uit van het complete Design Depot concept. Unieke dressoirs en boekenkastjes, salontafels en bijzettafels. Design Depot kasten en bijmeubelen zijn net die leuke sfeermakers in uw interieur. Maak plaats voor een set bijzet tafeltjes in mooie kleuren voor een speels effect of plaats één groot modern dressoir centraal in uw TV-hoek voor een moderne uitstraling. Breng met deze kasten en tafels kleuraccenten aan in uw interieur. Mogelijkheden genoeg!

Design Depot tafels en stoelen

Design Depot tafels en stoelen maken onderdeel uit van een unieke woonbeleving. De chique uitstraling van Design Depot straalt kwaliteit uit. Het nieuwe concept start met een eettafel en stoelen passend bij de sfeer en design van Design Depot. De eetkamertafel(s) zijn leverbaar in veel afmetingen en uitvoeringen. De eetstoelen zijn ook in meerdere uitvoeringen leverbaar. Leuk is de combinatie van stoelen met en zonder arm leuning. Eenvoudig te combineren onder een royale tafel.

Keuze genoeg! Dat maakt het er misschien wel niet makkelijker op, maar daar kunnen wij u dan weer bij helpen; bij Rebel Wonen en Slapen!