Interstar Kasten

Interstar bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Interstar kasten bij Rebel Wonen en Slapen. Nederlandse kwaliteit, Hollands design! Interstar staat voor vakmanschap en kwaliteit en biedt een compleet programma aan o.a. kast wanden, dressoirs, tv-meubels en boekenwandsystemen.

Interstar kasten worden opgebouwd door middel van een module systeem. Aan de hand van een aantal afmetingen, worden de elementen bij Interstar tot één geheel gebouwd. Door de elementen te combineren met deuren, laden en/of kleppen maakt Interstar een mooi en functioneel wandmeubel. U kunt eindeloos variëren en combineren; tot u een wandmeubel heeft gecreëerd die helemaal naar u wens is. Het uiterlijk van Interstar kunt u aanpassen in verschillende stijlen. Van een modern greeploos design tot een tijdloos design met warme houtkleuren.

Interstar TV-kasten

Bijna in elke Interstar wand is er ruimte voor een TV-oplossing. Wanneer u een mooi TV-dressoir wilt combineren met een aantal hangkasten of de TV helemaal omsloten wilt hebben met kastruimte; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Doordat de basis van een Interstar wand altijd hetzelfde is, kunnen wij iedere Interstar wand voor u samenstellen. In onze winkel treft een actuele collectie aan van Interstar wanden en kasten. Daarnaast heeft Interstar een mooi lookbook om meer ideeën uit op te doen. Kom langs in de winkel of maak een afspraak voor een persoonlijk advies. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden van Interstar.