PODE banken en fauteuils

Pode bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Pode banken en fauteuils bij Rebel Wonen en Slapen in Huizen. Een moderne collectie banken met een tikkeltje eigenwijs design. Gewoon anders: fris en kleurrijk.

Pode is er voor de designliefhebber die kiest voor zijn eigen stijl, kleur en vorm. Voor mensen die bewust in het leven staan en ’s avonds – na een intensieve dag – thuiskomen op een Pode bank. Pode is design, maar betaalbaar… omdat er nog genoeg andere leuke dingen te ontdekken zijn in het leven.
De Pode collectie bestaat uit jonge design banken en fauteuils met een actueel aanbod op het gebied van kleuren en bekledingstoffen. Zo kies je een Pode meubel dat precies bij jou past. Pode gebruikt de mooiste stoffen en het beste leer, zoals de collecties van De Ploeg en Kvadrat. Omdat Pode niet op voorraad produceert, maar voor jou persoonlijk een meubel maakt, kan je zelf de kleuren en de bekleding bepalen. Vrolijk, warm of stijlvol; bij Pode mag het allemaal.
Pode is een merk van Leolux. Door de kennis en expertise van Leolux te gebruiken, weet je dat een Pode meubel gemaakt is van de allerbeste materialen en constructiekwaliteit.

Bij Pode weet je dus zeker dat je goed zit.