Nederlands fabricaat

Nederlands fabricaat

Als u denkt aan meubels voor in huis dan zult u er ongetwijfeld vanuit gaan dat die veelal in China en India worden gemaakt. Bij Rebel Wonen is dat geenszins het geval! Wij maken juist zo veel mogelijk gebruik van producten van Nederlandse origine. Wij stellen een aantal van onze favoriete Hollandse merken aan u voor die stuk voor stuk producten van de beste kwaliteit kunnen leveren.

Interstar, Auping en Cloak

Het bedrijf achter het merk Interstar is gewoon gevestigd in het Drentse Assen. De onderneming heeft zich gespecialiseerd in de levering van design kasten en overige meubels. Rebel Wonen is een officiële dealer van deze unieke kasten en banken die op maat gemaakt worden en die een Nederlands ontwerp hebben.

Auping zal velen bekend in de oren klinken als een ontwerper en verkoper van bedden. Hoewel het bedrijf al meer dan 100 jaar bestaat is het altijd een Nederlands familiebedrijf gebleven. Auping is een absoluut topmerk dat bedden van uitstekende kwaliteit levert en dat een aantal one-of-a-kind producten op de markt heeft weten te brengen, waaronder het Auronde bed. Het bedrijf stelt hoge eisen aan haar dealers, waaronder dus Rebel Wonen.

Cloak heeft zich uitsluitend gericht op het ontwerpen van bijzondere banken en fauteuils. Het codewoord is hierbij eenvoud en de meubels worden gemaakt van stof of leer. De banken zijn functioneel en minimalistisch. Uiteraard maakt ook dit bedrijf haar meubels uitsluitend op Nederlandse bodem en zijn de ontwerpen terug te vinden in de collectie van Rebel Wonen.

Op zoek naar een nieuw interieur? Rebel Wonen biedt complete inrichtingen

Van gordijnen tot banken en van bedden tot verlichting, Rebel Wonen biedt vanuit haar showroom in Huizen complete nieuwe inrichtingen voor uw woning met ook producten van Nederlandse afkomst. Heeft onze webshop uw interesse gewekt? Wij ontvangen u dan graag in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken.

Wanneer je vragen hebt, stel ze gerust (info@rebelwonen.nl). Wij proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

Wij wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid toe! En… #zorg voor elkaar!

Familie Rebel