Raambekleding

Raambekleding bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

De afdeling woninginrichting bij Rebel Wonen | Slapen omvat een collectie raambekleding van bekende en minder bekende merken. Door samen te werken met een inkooporganisatie kunnen wij de beste items selecteren bij fabrikanten en samenvoegen tot één collectie. De collectie is daardoor altijd up-to-date.

Wat ons onderscheid op het gebied van woningstoffering is onze vakkennis en vakmanschap. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn goed gekwalificeerde vakmensen. Zelf nemen wij dan ook geen genoegen om consessies te doen op dit vlak. Uw gordijn is de basis van uw interieur en de basis; die moet goed zijn!

Daarnaast is de afdeling woninginrichting een goede aanvulling op de rest van onze winkel. Want als u zoekt naar een modern gordijn voor bij uw nieuwe bank of bed, die u ook bij ons gezien heeft, waarom laat u zich dan niet adviseren door onze medewerkers. Een persoonlijk en origineel kleurenplan wordt aan u voorgesteld en de uitvoering? Dat wordt in één keer verzorgd door onze eigen vakmensen. Alles bij één winkel, alles onder één dak!

Gordijnen

Jaloezieën

Plisségordijnen

Rolgordijnen

Vouwgordijnen

Duo rolgordijnen

Unilux hordeuren en horramen