Unilux horren

Unilux horren bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Frisse lucht binnen, maar de insecten buiten houden? Dat kan! Met de mooie hordeuren en horramen van Unilux! Wij leveren alle soorten Unilux horren. Kenmerkend voor de Unilux horren is het prettige gebruiksgemak en ze passen perfect in het kozijn. Voor bijna alle ramen en deuren is er een hor-oplossing te vinden. De horren worden door ons gemeten, besteld en geplaatst.

Hordeuren en Horramen

Unilux heeft verschillende typen hordeuren en horramen. De horren worden door ons opgemeten en op maat gemaakt. In bijna alle situaties is een hor te plaatsen. Voor gewone deuren, schuifdeuren of openslaande ramen of draaikiep ramen.

Hordeuren

Dubbele Plisséhordeur Plisséfit

De dubbele Plisséfit is geschikt voor grote openingen tot wel 360 cm breed en 290 cm hoog. Ondanks de grote afmeting blijft de bediening eenvoudig en licht. De Plisséfit is in 5 standaard kleuren leverbaar, maar ook andere RAL kleuren zijn mogelijk. Een vlakke ondergeleider van 3 mm hoog zorgt ervoor dat er geen obstakels zijn in de de doorloop.

Plisséhordeur Plisséfit

De Plisséfit is geschikt voor openingen tot 180 cm breed en 290 cm hoog. De bediening is eenvoudig en licht. De Plisséfit is in 5 standaard kleuren leverbaar, maar ook andere RAL kleuren zijn mogelijk. Een vlakke ondergeleider van 3 mm hoog zorgt ervoor dat er geen obstakels zijn in de doorloop.

Raamhorren

Raamhor vast, inklemhor

Speciaal voor draaikiep ramen is de inklemhor leverbaar, een vaste hor die eenvoudig te plaatsen is zonder schroeven. Door middel van klemmetjes blijft deze vast in het raam zitten. Leverbaar in verschillende RAL kleuren.

Raamrolhor Comfort

De rolhor Comfort is een hor waarbij het gaas oprolt in een cassette. Hierdoor valt het hor minder op als het gaas is opgerold. Deze uitvoering is zeer bruikbaar bij binnenplaatsing voor naar buiten-draaiende ramen. De Comfort is niet windvast, het gaas zit los in de geleiders. Voor buiten-plaatsing is de windvaste rolhor Super+ beter geschikt. Leverbaar in verschillende RAL kleuren.

Raamplissé Unit

Een strak vormgegeven en soepel lopen raamhor, met het bekende gevouwen gaas zorgt voor een heerlijke nachtrust. Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Het frame is eenvoudig van de montageclips te verwijderen, de hor is dus uitneembaar voor schoonmaakklusjes.
Samen met de plisséhordeur zorgt de raamplissé Unit voor eenheid in uw huis en een uniforme uitstraling naar buiten.

Wil je meer weten over Unilux horren? Kom dan snel naar de winkel en laat je informeren!