Vouwgordijnen

Vouwgordijnen bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Vouwgordijnen en gordijnen geven je interieur een warme uitstraling. De collectie vouwgordijnen en gordijnen is bijzonder, met schitterende stoffen en unieke details. Alle stoffen in de collectie zijn geschikt voor zowel vouwgordijnen als gordijnen, zo kun je altijd mooi en makkelijk een passende combinatie maken.

Plooien

De gordijnen in onze collectie zijn leverbaar in verschillende plooien: enkele plooi, dubbele plooi, retourplooi, triplooi en wave plooi. Ook zijn de verkrijgbaar met ringen. Door je gordijnen te voeren valt de stof nog mooier. Kies een isolerende voering, een decoratieve contrasterende voering of een verduisterende voering voor de slaapkamer. Stel een uniek vouwgordijn samen met decoratieve accessoires, zoals koperen ringen, een opvallende bies, mooie stiksels of een stoere houten onderlat. Op maat gemaakt naar jouw smaak.

Rebel Wonen | Slapen heeft een vouwgordijncollectie van De Huiscollectie. Daarnaast beschikt Rebel Wonen | Slapen over een atelier waar van alle type gordijnstoffen vouwgordijnen gemaakt kunnen worden.