Relaxfauteuil op maat

Relaxfauteuil op maat

Heerlijk ontspannen na een drukke werkdag kan in een comfortabele relaxfauteuil van Rebel Wonen. De stoelen worden gemaakt van stof of leer en kennen allerlei varianten als het gaat om armsteunen, zitvlakken en stoelpoten. Ook als het gaat om relaxfauteuils bieden we meubels op maat en kunnen alle beschikbare relaxfauteuils in diverse uitvoeringen worden aangeboden zodat u met een uniek exemplaar thuiskomt. Lees dus vooral verder over deze comfortabele stoelen in het aanbod bij Rebel Wonen.

Relaxfauteuils in het assortiment van Rebel Wonen

Bij Rebel Wonen bieden we fauteuils van de merken DYYK Eigenwijs, Pade en Bert Plantagie. We houden dus duidelijk van anders dan anders en unieke modellen. Bij vrijwel alle opties heeft u zelf de keuze tussen een model van leer of van stof of juist van een combinatie van beiden. Daarnaast kunnen er bijpassende voetenbanken worden aangeboden. Zelfs de stoelpoot kan geheel naar eigen wens worden geleverd door Rebel Wonen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een houten, of juist een metalen draaivoet?

Standaardmaten of fabrieksproducten zijn niet de kwaliteit waar Rebel Wonen naar streeft. Zo biedt het merk Bert Plantagie ambachtelijk vakwerk afkomstig uit Brabant. De naam van DYYK Eigenwijs zegt het eigenlijk al, hier is alles lekker net even wat anders dan bij anderen.

Kom nu langs in de showroom van Rebel Wonen midden in het Gooi

Een aantal van onze populaire relaxfauteuils kunnen bezichtigd worden in onze showroom in Huizen. We begrijpen natuurlijk volkomen dat u een product eerst fysiek wilt zien voordat u er in investeert. Juist een relaxfauteuil waarin u in slaap wilt kunnen vallen moet heerlijk zitten en wat dat is, is voor iedereen anders. Daarom kunt u eigenlijk niet zonder een proefzitting bij ons en wij gaan dan graag direct samen met een bakje koffie zitten om te kijken wat Rebel Wonen voor u kan betekenen.

Wanneer je vragen hebt, stel ze gerust (info@rebelwonen.nl). Wij proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

Wij wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid toe! En… #zorg voor elkaar!

Familie Rebel