Slaapkenner collectie

Slaapkenner-collectie 

U brengt ongeveer een derde van uw leven in bed doorbrengen en een goed matras is daarom zeker een investering waard. Een kwalitatief goed matras zorgt ervoor dat u uitgerust weer wakker wordt en geen rug- of nekklachten ervaart. 

Bij Rebel Wonen bieden wij een lijn matrassen aan van de Slaapkenner die geschikt is voor elk budget en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding biedt. Het assortiment is dermate ruim dat er voor ieder wat wils te vinden is waarbij er een enorme keuze is uit verschillende stoffen, materialen en accessoires. Er worden zowel reguliere matrassen als boxsprings aangeboden waar u heerlijk op kunt weg dromen. 

Een matras bij Slaapkenner kopen

Grof gezegd heeft Slaapkenner drie soorten matrassen en boxsprings voor u ontwikkeld te weten de Optisleeper, Nox matrassen en A-sleep matrassen en boxsprings. Matrassen kunnen in principe van vijf verschillende materialen gemaakt worden, te weten polyether, pocketvering, latex, traagschuim en koudschuim. Matrassen variëren van zacht tot hard en wat de voorkeur heeft verschilt per persoon. Daarnaast bestaan matrassen in verschillende afmetingen waarbij u dus ook de mogelijkheid heeft om voor een ander enkel persoons matras te kiezen dan uw partner. 

Het uitkiezen van een nieuw matras kan aanvoelen als een doolhof. Om echt goed te kunnen beoordelen wat het juiste matras voor u is, kunt u bij ons rustig proefliggen en de tijd nemen om uw keuze te bepalen. Prettig is ook dat er bij elk merk van Slaapkenner bijpassende dekbedden en kussens geleverd kunnen worden. 

Vind het beste matras voor u bij Rebel Wonen 

Slaapkenner is een initiatief van slaapspecialisten in Nederland. De matrassen en boxsprings zijn dus ontwikkeld om een goede nachtrust te bevorderen. Bij Rebel Wonen midden in het Gooi kunt u terecht voor een breed assortiment van dit product. Neem dus direct contact op voor de mogelijkheden en wij kijken er naar uit om u te ontmoeten! 

Wanneer je vragen hebt, stel ze gerust (info@rebelwonen.nl). Wij proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

Wij wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid toe! En… #zorg voor elkaar!

Familie Rebel