Bedbodems

Bedbodems bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Bedbodems bij Rebel Wonen en Slapen zijn er verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een spiraalbodem, een lattenbodem of een boxspring. Elk type bedbodem heeft zijn eigen ligcomfort en eigenschappen. Bij Rebel Wonen en Slapen geven wij u een goed advies over elk type bodem en welke het beste bij u past.

Boxspring

Een boxspring bedbodem is eigenlijk meteen uw bed. Het uiterlijk is mooi afgewerkt en u kunt het zo in uw slaapkamer neerzetten, al dan niet voorzien van een bijpassend hoofdbord en nachtkastjes. Het slaapcomfort van een boxspring is echter uniek. De boxspring is voorzien van (pocket)veren waardoor de boxspring dezelfde ondersteuning geeft als een matras. Het volgt de contouren van uw lichaam perfect. Het ligcomfort van een boxspring is daardoor uitstekend.

Lattenbodem

Een lattenbodem is voorzien van houten latten die in een lichte boog gespannen staan. Hierdoor onstaat er een vering in de bodem die meegeeft met uw lichaam. Vaak is een lattenbodem voorzien van verschillende comfortzones bij de schouder en bij de heupen, zodat u deze kunt aanpassen aan uw gewicht. Lattenbodems zijn er in veel uitvoeringen en kwaliteiten. Laat u daarom altijd goed informeren over de mogelijkheden.

Spiraalbodem

Een spiraalbodem is de meest ventilerende bodem. Een spiraal geeft een goede ondersteuning aan het lichaam en geeft overwegend een stevig ligcomfort. Het is dus heel geschikt als u van stevig slapen houdt en een stabiele bedbodem zoekt. Een spiraalbodem is ook nog ijzersterk en gaat dus jarenlang mee.