Bedden en Ledikanten

Bedden en ledikanten bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

In deze collectie treft u verschillende bedden en omrandingen aan. Rebel Wonen heeft verschillende bedden en stijlen in de collectie. De bedden zijn te voorzien van verschillende bedbodems, zoals lattenbodems of spiraalbodems. In de collectie van Rebel Wonen en Slapen treft u bedden en ledikanten aan van Slaapkenner Nox en Auping. De bedden zijn aan te vullen met bijpassende nachtkastjes in verschillende uitvoeringen. Ook kunt u vaak een bijpassende linnenkast kiezen in dezelfde kleur als het bed.

Vaste of verstelbare bedden

De verstelbare bedden zijn voorzien van verstelbare bedbodems. Bij deze bedden zijn het rugdeel en/of voetdeel verstelbaar zodat u ook in bed kunt zitten en ontspannen. U kunt zelf kiezen of u in uw bed een verstelbare bedbodem wilt plaatsen. Deze bedbodems zijn namelijk in bijna alle ledikanten te monteren. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een vlakke (niet verstelbare) bedbodem.

Deelbare bedden

Sommige bedmodellen zijn ook leverbaar in deelbare uitvoering. Dit betekent dat u het bed gemakkelijk uit elkaar kunt rijden. Hierdoor wordt het opmaken van de bedden een stuk makkelijker. Deze bedden zijn vaak ook voorzien van een comforthoogte, zodat het in- en uit bed stappen ook prettiger wordt.