Boxspring Bedden 2019-04-23T11:48:35+02:00

Boxspring Bedden

Boxspring bedden bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Deze zijn er in verschillende uitvoeringen. Bij Rebel hebben wij onder andere Auping boxsprings en Optisleep boxsprings in onze collectie. Beide merken maken kwalitatief goede en mooie boxsprings met een lange levensduur. De boxspring bedden hebben elk hun eigen uitstraling en mogelijkheden.

Het comfort van boxspring bedden

Een boxspring is een perfecte basis met een comfortabel slaapcomfort. In combinatie met een pocketvering matras heeft u een uitstekende ondersteuning. De boxspring bedden hebben een luxe uitstraling en zijn naar wens samen te stellen. Zo heeft u vaak keuzes uit verschillende type hoofdborden, voetborden en accessoires. De bekleding is leverbaar in verschillende kleuren en soorten stof. Het matras op de boxspring bepaalt uiteindelijk uw ligcomfort. Daarom kunt u bij Rebel Wonen en Slapen vaak uw eigen matras bepalen bij uw boxspring, zodat het bed voor u het lekkerst ligt!

Vlak of verstelbare boxsprings

Ervaar extra comfort en gemak door te kiezen voor een verstelbare boxspring. Ligt u vaak in bed nog even te lezen of TV te kijken? Maak het uzelf comfortabel door het rugdeel omhoog te zetten en het voetdeel aan te passen zodat u nog even lekker kunt ontspannen. Bijna alle boxsprings bij Rebel Wonen en Slapen zijn leverbaar in vaste (niet verstelbare) of verstelbare uitvoeringen. Daarbij kunt u ook nog kiezen voor het gemak van een deelbare boxspring. De boxsprings zijn in dat geval uit elkaar te draaien, zodat het opmaken van de bedden of het schoonmaken van de vloer een stuk makkelijker wordt.