Dekbedden

Dekbedden bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Hier kunt u terecht voor een goed advies voor een dekbed. De kwaliteit en het comfort van een dekbed worden bepaald door de kwaliteit van de vulling en de tijk. Een dekbed moet zorgen voor een goede regeling van lichaamstemperatuur, moet vocht goed kunnen opnemen en afvoeren en moet soepel om je heen vallen. Voor welke vulling je kiest is afhankelijk van de persoonlijke voorkeur: heb je het snel warm of koud? Transpireer je veel? Bij Rebel Wonen | Slapen hebben we met de Optisleep dekbedden voor iedereen het juiste dekbed in huis.

De dekbedden zijn leverbaar in verschillende afmetingen en warmte-klasses. Zo zijn er lichte, medium, warme en 4-seizoenen dekbedden. Deze dekbedden bestaan uit twee delen die u los van elkaar of op elkaar kunt gebruiken. Ook zijn er speciale zomerdekbedden die heel licht gevuld zijn met materialen zoals wildzijde.

Samen één dekbed, maar toch apart? Ook dat kan! Met het Optisleep dekbeddenprogramma kan je eenvoudig twee éénpersoonsdekbedden aan elkaar koppelen met twee verschillende warmteklassen. Ook is er het partnerdekbed: u kiest een lichte warmteklasse in een litsjumeaux maat en koppelt daar per bed-helft een tweede dekbed boven op. Zo kan de ene persoon lekker warm liggen en de ander blijft onder het dunne deel slapen. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden!ander blijft onder het dunne deel slapen. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden!

Uitvoeringen

Dons: een zacht en licht dekbed met een groot vochtopnemend vermogen en grote vulkracht.
Wol: een wat zwaarder dekbed met een groot natuurlijk absorptie en ventilatie vermogen.
Kameelhaar: een medium-licht dekbed met een groot vochtopnemend vermogen en souplesse. Ideaal voor mensen die het snel benauwd hebben.
Wildzijde: dun en licht zomerdekbed met een hoge vochtopname
3M-Thinsulate: licht dekbed met een hoog isolerend vermogen, anti-allergisch en wasbaar