top of page

Tapijt en PVC vloeren bij Rebel 

Als vloerbedekking zijn er meerdere mogelijkheden die wij bij Rebel Wonen en Slapen aanbieden. Zo leveren wij tapijt, PVC, vinyl, laminaat en marmoleum vloeren. De keuze voor een bepaalde vloer, met bijhorende eigenschappen, kan natuurlijk wel eens lastig zijn. Bij Rebel adviseren wij je graag en ben je verzekerd van een vakkundig advies. Daarnaast wordt je vloer vakkundig gelegd door onze woningstoffeerder.

Tapijt

Tapijt is natuurlijk heel comfortabel, warm en zacht! Geen wonder dat tapijt dan ook nog vaak gekozen wordt voor de bovenverdieping. In een slaapkamer, op de gang… Maar een trap stofferen met tapijt is ook nog steeds een goede optie! Een mooie kwaliteit tapijt is sterk, gaat jarenlang mee en is onderhoudsvriendelijk. 

 

Er zijn meerdere kwaliteitsklasses binnen tapijt. Het ene tapijt is beter geschikt voor een trap, dan het andere tapijt. Daarnaast zijn er ook project-kwaliteiten die geschikt zijn voor het gebruik in een werkkamer.

SDN-garen

In onze tapijt collectie hebben wij een grote keuze in tapijten met SDN-garen. Deze afkorting staat voor “Solution Dyed Nylon”. De garen van dit tapijt zijn door en door geverfd. Dit in tegenstelling tot veel andere tapijtsoorten waarbij alleen de buitenzijde van het garen gekleurd is. Hierdoor is een tapijt met SDN-garen UV bestendig, kleurecht, chloorbestendig en onderhoudsvriendelijk. Dit maakt een tapijt met SDN-garen uitermate duurzaam in gebruik en is dus een perfecte keus voor jouw woonruimte.

Interfloor-tapijt-Rebel-Wonen-en-Slapen-in-Huizen-0522.jpg
PVC vloeren - Rebel Wonen en Slapen in Huizen 0222.jpg

PVC vloer

Een PVC vloer is een perfecte vloer voor intensief gebruik. De sterke PVC stroken zijn praktisch in onderhoud en nagenoeg kras- en vlekbestendig door de extra harde beschermlaag. PVC voelt warm en comfortabel, is ideaal in combinatie met vloerverwarming en bovendien dempt het contact geluid… Een heel goed alternatief voor een laminaat- of een houten vloer.

Binnen onze PVC collectie heb je veel keuze in kleur, formaat en patronen; zo kan je kiezen voor mooie houtdessins in bv. een visgraatpatroon. De dessins zijn kwalitatief heel mooi gemaakt en hierdoor ziet het PVC er dan ook levensecht uit. Daarnaast zijn er verschillende opties om het PVC te leggen. Dit gebeurt uiteraard door onze vakkundige stoffeerder. PVC kan in stroken geheel verlijmd worden, maar enkele dessins zijn ook leverbaar in een click-verbinding. Wij adviseren je graag wat in jouw situatie de beste optie is.


Wanneer je kiest voor PVC uit onze collectie, kies je een duurzaam, Nederlands kwaliteitsproduct waar je jarenlang van kan genieten.

Vinyl vloer

 

Een vinyl vloer is een mooie, warme vloer voor jouw woning. Het voordeel van vinyl is dat het kamerbreed verwerkt wordt. Hierdoor is het verwerken van vinyl minder arbeidsintensief dan bij een pvc-vloer.

Vinyl is comfortabel en lichtverend door de zachte onderlaag. Daarnaast kan je vinyl ook combineren met vloerverwarming en heeft het een geluiddempende werking. De dessins zijn er in verschillende uitvoeringen. Van houtdessins, visgraatdessins  tot mooie terrazzo- of betonlook vloeren.

Met vinyl kies je voor een unieke vloer die er erg mooi uitziet.

Novilon - Rebel Wonen en Slapen in Huizen 0222.jpg
Marmoleum - Rebel Wonen en Slapen in Huizen 0822.jpg

Marmoleum vloer

 

Linoleum (of merknaam Marmoleum) is een prachtige duurzame vloer. Het is een sterke vloer die jarenlang mee gaat. Daarnaast is de vloer goed te onderhouden en blijft het heel lang mooi. Niet voor niets wordt linoleum vaak gebruikt in kantoorgebouwen en medische instellingen.

Maar linoleum is zeker ook geschikt bij jou thuis. In verschillende ruimtes is linoleum breed toepasbaar en kan je eindeloos combineren met kleuren en andere materialen. Linoleum voelt comfortabel aan en is geluiddempend. Bovendien kan het gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Linoleum wordt verwerkt in rollen van 2 meter breed en wordt vakkundig gelegd door onze stoffeerder.

Goed om te weten… linoleum is één van de meest duurzame vlakke vloer die er is. Het wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen en CO2 neutraal geproduceerd. Een vloer waar je met een gerust hart, jarenlang van kan genieten…

Laminaat vloer

Laminaat is één van de meest voorkomende “houten” vloeren die je in huizen tegenkomt. Laminaat is voornamelijk gemaakt van hout. Laminaat is er in veel kwaliteiten leverbaar, maar een mooie laminaat is gemaakt van HDF-plaat met een decorpapier die afgewerkt wordt met een sterke laklaag (bv. melaminehars).

Dit maakt een goede laminaatvloer heel praktisch in gebruik. Je kan het makkelijk schoonhouden, het is bestand tegen kleine krasjes en is sterk in levensduur. Of laminaat past bij jouw woonsituatie, kunnen wij je goed over informeren.

In veel gevallen is laminaat te verkrijgen met een houtstructuur die in sommige gevallen niet van echt te onderscheiden is. Daarnaast zijn er ook laminaat-keuzes met steenmotief. Zo is er altijd wel een laminaatvloer te vinden die bij jouw interieur past.

Laminaat - Rebel Wonen en Slapen in Huizen 0222.jpg
Coral loopschoonmat - Rebel Wonen en Slapen in Huizen.jpg

Schoonloopmatten / deurmat

Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar net zo belangrijk… een goede deurmat! Je hebt net een prachtige vloer uitgekozen en die vloer wil je uiteraard heel lang mooi houden. Bescherm je vloer dan met een goede schoonloopmat.

Een goede schoonloopmat kan goed vocht absorberen en vuil van je schoenen verwijderen. Kies daarom voor een mat met een borstelfunctie, die zoveel mogelijk zand en modder van je schoenen kan vegen.
Let ook op de grootte van de mat. Een grote deurmat zorgt ervoor dat je in een paar stappen al veel vocht en vuil van je schoenen afloopt. Een schoonloopmat wordt door ons ook op maat gemaakt en ter plaatse uitgesneden.

bottom of page