top of page
Logo-Toptip_2023.png

TopTip-actie bij Rebel Wonen | Slapen

Ontdek jouw perfecte zitplek in stijl! Onze uitgebreide collectie barkrukken biedt voor elk interieur een unieke keuze. Of je nu een strakke, moderne look nastreeft, de charme van een eigentijdse inrichting omarmt, of voor tijdloze elegantie gaat. Pas ze aan naar jouw wensen en geef je interieur een persoonlijke touch!

 

Kom naar de winkel voor een persoonlijk advies!

Bert Plantagie barkruk Kiko (detail) bij Rebel Wonen en Slapen in Huizen.jpg

Mooi én comfortabel... De barkrukken van Bert Plantagie hebben beiden eigenschappen! Het comfort en de uitstraling is als van een gewone eetkamerstoel. Of je de barkrukken nu gebruikt bij een bartafel of bij de keuken, je kan er urenlang heerlijk op zitten en lekker natafelen… of je partner gezelschap te houden tijdens het koken!

De barkrukken van Bert Plantagie zijn helemaal te personaliseren. Je kiest je model, het type bekleding en de kleur van de poten.

Wist je dat je kan kiezen uit meer dan 150 kleuren stof en meer dan 75 kleuren leer?!  Daarnaast kan je het metalen frame in ruim 35 verschillende kleuren kiezen.  Kies & combineer en stel zo jouw favoriete barkruk samen!

 

Bert Plantagie barkruk Cheers (leer) bij

Prijsvoorbeeld:

(model Kiko, standaard uitvoering, zonder armleuning)

in stof vanaf 485,00
in leer vanaf 553,00

Klik hier voor ons assortiment of kom langs in de winkel: dan helpen wij je met het samenstellen van jouw unieke barkruk!

bottom of page