Vloerkleden op zicht

Vloerkleden op zicht

Een mooi vloerkleed kan uw slaapkamer of woonkamer helemaal af maken. Het is toch heerlijk om in de winter uit bed te stappen en een warm vloerkleed onder uw voeten te voelen? Helemaal hip tegenwoordig zijn vloerkleden gemaakt van wol en tapijt met oriëntaalse thema’s.

Hoewel u misschien al een goed idee heeft van hoe u uw woning wilt inrichten, kan het lastig zijn om in de winkel of op basis van een ontwerp te bepalen of het gekozen vloerkleed mooi zal staan in uw woning. Bij Rebel Wonen bieden we de gelegenheid dat u het vloerkleed, tijdens de lockdown-periode,  thuis op zicht kunt bekijken. Lees vooral verder over de prachtige vloerkleden die door Rebel Wonen worden aangeboden.

Vloerkleden aangeboden door Rebel Wonen
Wij bieden verschillende op maat gemaakte vloerkleden, naast dat we een aantal standaardafmetingen in ons assortiment hebben. Bovenop dat we vloerkleden de juiste afmetingen kunnen geven kunnen we ook producten leveren met een specifieke kleur. Hierbij kunnen tot vijftig verschillende kleuren gemengd worden tot een uniek kleurenpalet en daarmee wordt een unieke toevoeging voor uw woning gecreëerd. Graag gaan we met u om de tafel zitten om uw specifieke wensen en behoeftes te bespreken.

Maak nu een afspraak en wij brengen een vloerkleed bij u langs op zicht
Heeft u interesse gekregen in een prachtig vloerkleed van Rebel Wonen? Neem dan direct contact op voor de mogelijkheden. Wij kunnen met u een thuisafspraak inplannen, zodat u het vloerkleed in uw eigen woning kunt bekijken. 

Wanneer je vragen hebt, stel ze gerust (info@rebelwonen.nl). Wij proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

Wij wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid toe! En… #zorg voor elkaar!

Familie Rebel