Wave plooi en roederail

Wave plooi en roederail

Bent u op zoek naar een gordijn of in-between gordijn dat net even wat anders is dan anders? Wat dacht u van een karakteristieke wave plooi? Deze strakke en moderne plooi geeft een chique uitstraling aan een doorgaans snel saai product. Deze wave-gordijnen maakt u helemaal af wanneer u bij ons een luxe rail of roede uitzoekt. Tenslotte zijn wave plooi gordijnen ook geschikt om aan elektrische rails bevestigd te worden. 

Wat houdt een wave plooi nu precies in?

Een wave plooi in gordijnen is een bijzondere en moderne manier van confectioneren. De gordijnen vallen in een mooi golf die gelijkmatig verdeeld is over de breedte van de gordijnen. Zoals gezegd zijn zowel reguliere als In-between gordijnen op deze manier te bewerken. Een belangrijk tip is dat deze stijl het mooiste staat bij kamerhoge stoffen, dus vooral in de woon- of slaapkamer. Het is zeker niet lastig om zelf wave gordijnen op te meten maar ook Rebel Wonen kan u hierin bijstaan. Eventueel kunnen wij bij u langs komen om te bepalen wat voor rails of roede gebruikt kan worden en wat de correcte afmetingen moeten zijn. 

Bij Rebel Wonen kunnen wij u advies bieden 

Bij Rebel Wonen zijn we helemaal op de hoogte op het gebied van gordijnen. We hebben gordijnen van verschillende kleuren en stoffen is ons assortiment alsook In between gordijnen en vitrage gordijnen. Die laatste categorie is een transparant soort gordijn dat toch veel zicht van buiten afneemt maar dat overdag ook gemakkelijk gesloten kan blijven omdat het veel licht doorlaat. 

In onze showroom hangen mogelijkheden en wij kijken er naar uit om samen met u naar de specifieke situatie te geven en nieuwe ideeën voor te stellen. In de omgeving van het Gooi kunnen de op maat gemaakte gordijnen gewoon bij u thuis geleverd worden.

Wanneer je vragen hebt, stel ze gerust (info@rebelwonen.nl). Wij proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

Wij wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid toe! En… #zorg voor elkaar!

Familie Rebel