Fauteuils

Fauteuils bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Fauteuils zijn een aanvulling voor uw interieur. Bij Rebel Wonen en Slapen treft een brede collectie aan van fauteuils of relaxstoelen. De collectie bestaat zowel uit eigentijdse als moderne fauteuils.

Moderne fauteuils

Op de moderne afdeling heeft Rebel Wonen en Slapen moderne fauteuils van de Nederlandse merken zoals van Pode en Bert Plantagie. Naast deze merken selecteert Rebel Wonen | Slapen stoelen van zowel Nederlandse als Europese fabrikanten die staan voor goede kwaliteit en vakmanschap. Rebel Wonen | Slapen verzorgd hierin een ruime keus, waarbij uw keuze en mogelijkheden altijd centraal staan. Een moderne fauteuil is immers een eyecatcher in uw interieur. Een moderne stoel met RVS accent of een strak vormgegeven design model. Het is belangrijk dat u de stoel kunt kiezen in verschillende afmetingen en verschillende soorten bekleding. Zo maakt u uw moderne stoel helemaal naar u wens. De medewerkers van Rebel Wonen | Slapen adviseren u hier ook nog eens bij.

Of u nu een bijzet fauteuil of een een comfortabele relaxfauteuil zoekt, het zitcomfort is natuurlijk ook erg belangrijk. Door middel van eenvoudige aanpassing door een verhoging van de poot of het uitschuiven van een zitting kan het zitcomfort al enorm verbeterd worden. Sommige fabrikanten kunnen echter ook bijna maatwerk leveren. Naast de moderne collectie heeft Rebel Wonen en Slapen een collectie van goede fauteuils en relaxstoelen die een prettig en ondersteunend zitcomfort hebben. Zo kan een stoel aangepast worden naar een goed zitcomfort.

Hieronder treft u een groot deel aan van onze hele fauteuil collectie. In onze winkel kunt u de complete collectie bekijken.