Relaxfauteuils

Relaxfauteuils bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Relaxfauteuils zijn bijna niet meer weg te denken uit onze woonkamers. Een fijne comfortabele stoel om lekker relaxed te ontspannen. Bij Rebel Wonen en Slapen treft u een brede basiscollectie in relaxfauteuils.

Moderne relaxfauteuils

Een relaxfauteuil is er in vele uitvoeringen. De mooie moderne fauteuils hebben een strakke vormgeving en zijn over het algemeen niet al te groot en fors. De fauteuils hebben een rugverstelling waardoor u relaxt achterover kunt zitten. Sommige fauteuils hebben een losse voetenbank daarbij waar u de voeten op kunt leggen. Andere fauteuils hebben een ingeklapte voetenbank die u zelf eenvoudig kunt uitklappen om heerlijk met de voeten omhoog te zitten. De verstelling zijn leverbaar als handverstelbaar (vaak met behulp van gasveer) of met een elektrische verstelling. Deze is optioneel dan ook vaak met een accu te bestellen, waardoor u de fauteuil draadloos kunt verstellen.

Sta op relaxfauteuils

Een relaxfauteuil kan echter ook een prettige stoel zijn die heel functioneel voor u kan werken. Naast dat de relaxfauteuil zowel een rug- als voetverstelling heeft, kan deze ook voorzien zijn van een sta-op hulp. Wanneer u in de fauteuil zit, kunt u de stoel heel eenvoudig met een druk op de knop omhoog laten gaan. Hierdoor komt de fauteuil in een positie waarbij u nagenoeg al gaat staan en daardoor heel makkelijk uit de stoel kan stappen. Dit kost geen moeite en geen kracht meer.

De sta op fauteuils zijn ook leverbaar op draaivoet, waardoor de fauteuil heel breed inzet wordt.