Kasten en Dressoirs

Kasten en dressoirs bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Kasten en dressoirs bij Rebel Wonen en Slapen is een brede collectie in eigentijdse woonkamer meubelen. Voornamelijk zijn deze kasten en dressoirs gemaakt van massief eiken of kersenhout. Het massieve eikenhout is erg breed toepasbaar. Door de vele mogelijkheden in houtkleuren, kunt u de kasten passend maken binnen elk interieur. Het kersenhout is vaak luxe afgewerkt en geeft een kast of dressoir een rijke uitstraling.

De stijlen van de verschillende kasten en dressoirs zijn erg verschillende. Zo kan een houten kastprogramma robuust en stoer zijn. Of juist heel sfeervol met kleine accenten en fijne lijnen. Een houten kast of dressoir geeft een warme uitstraling aan uw interieur. Daarom zijn er ook steeds meer wandsystemen leverbaar in helemaal hout. Een mix tussen modern en eigentijds op z’n best!

Maatwerk

Bij Rebel Wonen en Slapen proberen wij een goede collectie met kasten en dressoirs aan te bieden, waarbij u dan ook genoeg mogelijkheden en maatvoeringen heeft. Een dressoir of wandkast is vaak dan ook leverbaar in meerdere afmetingen. Het is in sommige gevallen ook zelfs mogelijk om wandkasten geheel op maat te laten maken. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Hieronder treft u een groot deel aan van onze hele collectie kasten en dressoirs. In onze winkel kunt u de complete collectie bekijken.