Moderne Kasten

Moderne Kasten bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Moderne kasten bij Rebel Wonen en Slapen zijn er verschillende uitvoeringen. Onder moderne kasten verstaan wij voornamelijk de kasten en wandsystemen die leverbaar zijn in matte lak-kleuren; zoals wit gelakt, grijs of antraciet gelakt of een opvallend accentkleur. Uiteraard zijn deze kasten ook leverbaar in verschillende houtkleuren. Leuk om toe te passen als een accent aan de kast.

De moderne kasten kunnen zelfstandige kasten zijn, zoals dressoirs en TV-meubelen. Er zijn echter ook diverse wandsystemen leverbaar. Deze wandsystemen combineren vaak hangende en/of staande elementen tot één geheel. Verschillende elementen kunnen met elkaar gecombineerd worden.

TV Kasten

Bij de moderne kasten mogen ook zeker de TV-kasten niet ontbreken. Vaak maakt een TV-kast onderdeel uit van een wandkast of kunt u kiezen voor een zelfstandig TV-kast of TV-dressoir. Er zijn verschillende oplossingen voor een televisie te bedenken. Een zelfstandige TV-kast is vrij eenvoudig toe te passen. Vaak zijn er verschillende afmetingen en uitvoeringen mogelijk. Wanneer u echter kiest voor een wandkast, komt er natuurlijk iets meer bij kijken. Bij Rebel Wonen en Slapen adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden en denken wij met u mee om een passende oplossing voor uw situatie te vinden.

Hieronder treft u een groot deel aan van onze hele collectie moderne kasten. In onze winkel kunt u de complete collectie bekijken.