Tafels en Stoelen

Tafels en stoelen bij Rebel Wonen | Slapen

Rebel omvat een brede collectie in eetkamertafels en eetkamerstoelen. Zowel in eigentijdse als in moderne uitvoeringen. Onder andere van bekende Nederlandse merken zoals Bert Plantagie zijn verschillende tafels en stoelen in de winkel vertegenwoordigd.

Eetkamertafels

Binnen de ruime keus van tafels bij Rebel Wonen en Slapen zijn er tal van mogelijkheden. Zo kunt u een houten tafel kiezen of juist met RVS voor een modern uiterlijk. Elke tafel heeft veel maatmogelijkheden en soms is een tafel zelfs op maat te maken. Er is een brede keus in (hout)kleuren en uitvoeringen. Ook een HPL (kunststof) blad of zelfs keramiek tafelblad is mogelijk. Rebel Wonen en Slapen adviseert u graag over de mogelijkheden en het gebruiksadvies van elk type tafel. Zo kunt u een goede keuze maken uit wat voor u belangrijk is.

Eetkamerstoelen

En natuurlijk vindt u er altijd een passende eetkamer stoel bij! U kunt de eetkamerstoelen combineren bij vrijwel iedere tafel, zodat u zelf bepaalt wat u mooi vind en prettig vindt zitten. De eetkamerstoelen zijn leverbaar met houten poten of metalen poten. Ook kunt u natuurlijk bekleding kiezen in stof- of leer of een combinatie hiervan! Veel eetkamerstoelen hebben de keuze met of zonder armleuning. Sommige uitvoeringen zijn leverbaar op wielen. Ook het zitcomfort van de stoelen zijn belangrijk. De meeste eetkamerstoelen zijn afgestemd op de huidige tafelhoogte, maar ook hier zijn aanpassingen in mogelijk.

Eetkamer Tafels

Eetkamer Stoelen