Eetkamer Stoelen

Eetkamerstoelen bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Eetkamer stoelen bij Rebel Wonen en Slapen zijn er in diverse uitvoeringen en stijlen. Naast stoelen van bekende Nederlandse merken als Bert Plantagie, heeft Rebel Wonen en Slapen nog een brede collectie van Europese fabrikanten.

Moderne eetkamer stoelen

Rebel Wonen en Slapen heeft een uitgebreide collectie van moderne eetkamerstoelen. De stoelen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen voor een stoel met of zonder armleuning. Daarnaast kunt u kiezen welk type bekleding u op de eetkamerstoel wilt. U heeft keuze uit verschillende soorten stof en leer. Soms kunt u ook mooie combinaties hiermee maken. De eetkamerstoelen hebben vaak houten of metalen poten. Iedere poot kan voorzien worden van een glijdop of vilten dop, zodat deze geschikt is voor uw vloer.

Bij Rebel Wonen en Slapen adviseren wij u graag over alle mogelijkheden van de eetkamerstoelen. Bijna elk type stoel is te combineren bij iedere tafel. Ook geven wij een goed advies over eigenschappen en het gebruiksgemak van de verschillende materialen. Kleine aanpassingen behoren vaak tot de mogelijkheden. Zo kiest u een eetkamerstoel die het beste bij u past.

Hieronder treft u een groot deel aan van onze hele stoelen collectie. In onze winkel kunt u de complete collectie bekijken.