Eetkamer Stoelen

Eetkamerstoelen bij Rebel Wonen | Slapen in Huizen.

Onze collectie eetkamerstoelen omvat een brede keus aan diversiteit en mogelijkheden.  Naast stoelen van bekende Nederlandse merken als DYYK en Bert Plantagie, heeft Rebel Wonen en Slapen nog een brede collectie van andere Nederlandse en Europese fabrikanten.

Moderne eetkamerstoelen

Wij hebben een ruime keuze in moderne eetkamerstoelen. De stoelen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een stoel met of zonder armleuning. Daarnaast kun je kiezen welk type bekleding je op de eetkamerstoel wilt hebben. Elke stoel heeft zijn eigen stof- en leer mogelijkheden. Er is altijd voldoende keus in kleuren en kwaliteiten. Soms kun je ook mooie combinaties maken tussen verschillende kleuren of zelfs een combinatie van stof en leer. De eetkamerstoelen hebben meestal metalen poten die in verschillende kleuren te kiezen zijn, zoals RVS of zwart. Sommige stoelen zijn ook leverbaar met houten poten. Iedere stoel  kan voorzien worden van een glijdop of vilten dop, zodat deze geschikt is voor jou type vloer.

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze van een eetkamerstoel. Bijna elk type stoel is te combineren bij iedere tafel. Ook geven wij je een goed advies over eigenschappen en het gebruiksgemak van de verschillende materialen. Kleine aanpassingen behoren vaak tot de mogelijkheden. Zo kies je gemakkelijk een eetkamerstoel die het beste bij je past.