top of page
Dyyk sfeerfoto bank Coos + fauteuil Aiden laag.jpg

Wonen

met Rebel Wonen | Slapen in Huizen

Je kunt bij ons terecht voor meubelen, slapen en woninginrichting. Service en kwaliteit is voor Rebel Wonen en Slapen erg belangrijk. Een goed samengesteld assortiment biedt een brede keus, zonder deze kenmerken uit het oog te verliezen. Bij elke collectie of concept die Rebel Wonen en Slapen in de winkel aanbiedt, wordt gelet op kwaliteit, levensduur en prijsverhouding. Betrouwbaarheid en keuzemogelijkheden zijn net zo belangrijk.

Door onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen wij je uitstekend adviseren en helpen je bij het maken de juiste keuzes.

Omdat Rebel Wonen en Slapen dé complete woonwinkel is in Huizen in het Gooi, kun je alles combineren en op elkaar afstemmen. Of je nu je huis compleet wilt inrichten of alleen een woonkamer of slaapkamer wilt veranderen; Rebel Wonen en Slapen geeft een persoonlijk advies geven en kan een totaalplan voor je maken. Wij maken interieur ontwerpen in 3D, zodat je een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden. Wij kunnen je ontzorgen door de inrichting van A – Z uit te werken. Met onze eigen vakmensen houden we alles in één hand. Alles bij één winkel, alles naar jouw wens!

bottom of page