top of page
Interieuradvies bij Rebel Wonen en Slapen.jpg

Rebel Wonen en Slapen Interieuradvies

Kom je er niet helemaal uit? Weet je niet precies wat je wilt? Of wat de beste keus is voor jouw interieur? Dan kunnen wij je helpen! Op basis van jouw voorkeuren en onze kennis maken wij een compleet interieuradvies. Je ontvangt van ons een deskundig advies op het gebied van meubelen, vloer en raam; ondersteunt met 3D-tekeningen, inclusief plattegronden en een actueel kleurplan.

Al jarenlang interieuradvies, zowel in de winkel als bij je thuis. Bezig zijn met kleur en interieur… dat is ons dagelijks werk, dat is wat wij leuk vinden en waar we goed in zijn! Het maakt niet uit waarvoor je bij ons komt, wij vinden het altijd leuk om met je mee te denken voor een juiste kleur, een goede afmeting van bv. een hoekbank, een praktische opstelling in jouw kamer, enz. Elke medewerker kan je in onze winkel helpen met een goed (kleur)advies.


Er zijn echter momenten dat je iets meer wilt met je interieur… maar waar te beginnen? Met ons complete interieuradvies kunnen wij je daar bij helpen. Veel van onze cliënten zijn je hier al in voor gegaan, waarbij we elke keer weer tot hele verschillende resultaten komen! Elk interieuradvies wordt namelijk op maat gemaakt. Jij bent uniek… dus jouw interieur ook!

RWS-01002.jpg
Dit zijn een aantal van onze projecten
Interieuradvies bij Rebel Wonen en Slapen

Hoe gaat dat in zijn werk en wat krijg je ervoor terug?

Een goed plan vergt veel aandacht en tijd. Als wij een plan voor je uitwerken, doen wij dit zo compleet mogelijk waarbij je meerdere opties krijgt en kunt afwegen welke het beste bij je past. Wij hanteren een vast bedrag voor elk project.

 

Afhankelijk van de grootte van het project kan het traject 3-6 weken in beslag nemen: dat is vanaf het moment dat wij bij je komen inmeten tot het moment dat jij klaar bent om je keuze te maken en te bestellen. In het onderstaande stappenplan laten wij zien hoe wij te werk gaan.

Stap 1

Interieuradvies ideeën en wensen

Inventarisatie ideeën en wensen

Je komt bij ons in onze winkel en samen gaan we kijken wat je mooi vindt en wat je wensen zijn. De grote lijnen worden hier uitgezet. Je stijlkeuze, welke meubels vind je mooi (of welke juist niet), welke items uit je eigen interieur wil je houden, enz. De basis die je in onze winkel kiest, is het uitgangspunt voor ons interieuradvies…

Stap 2

Interieuradvies opmeten en plattegronden

Plattegrond en afmetingen

Wij maken een afspraak bij je thuis en gaan je (woon)kamer inmeten.

Alle maten worden opgenomen,

waarbij we ook rekening houden

met de details, zoals stopcontacten en aansluitingen voor apparatuur.

 

Daarnaast maken wij foto’s

van je huidige situatie.

Stap 3

Interieurtekeningen bespreken

Tekeningen en bespreking

Wij verwerken alle gegevens die we hebben verzameld tot 2 of 3 verschillende interieurplannen, uitgewerkt in 3D tekeningen. Ook vloer- en raamdecoratie is op jouw verzoek door ons opgenomen in het plan, net als bijpassende verlichting. Wij maken een afspraak om de tekeningen met je door te nemen, laten je de bijpassende meubels in onze winkel zien en hebben de kleurplannen volledig voor je uitgewerkt.

Stap 4

Interieuradvies en bestellen

Keuzes en bestellen

Door de 3D-tekeningen heb je een goed beeld gekregen van je nieuwe interieur. Soms gaan we de tekening nog een beetje ‘finetunen’ als door onze gezamelijke gesprekken nog een mix gevonden wordt tussen verschillende tekeningen. Wanneer het helemaal naar je wens is, gaan wij over tot het bestellen van de door jouw uitgekozen meubels. En een paar weken later, als de metamorfose is gerealiseerd, kan je heerlijk genieten van je nieuwe interieur.

Interieuradvies met 3D-tekeningen

Plattegronden? 2D – tekeningen? Kleurstalen? Allemaal hulpmiddelen bij het geven van een interieuradvies… maar hoe komt het er nu werkelijk uit te zien?? Dat blijft soms een grote verrassing…

Wij doen dit graag anders! Als onderdeel van ons interieuradvies maken wij op maat gemaakte 3D-interieurtekeningen.


Omdat wij bij je thuis komen om je kamer in te meten, zijn onze tekeningen realistisch en herken je ook meteen je eigen (woon)kamer!


De ideeën die wij voor je hebben uitgewerkt, komen helemaal tot leven met onze Fotorealistische-tekeningen. Geen verrassingen achteraf… maar meer een sneak-preview van jouw nieuwe interieur!

3D tekeningen
RWS 03001

Het  eindresultaat

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of maak snel een afspraak!

bottom of page