top of page
Auping Essential bij Rebel Wonen en Slapen in Huizen

Slapen

met Rebel Wonen | Slapen in Huizen

Wij zijn een gespecialiseerde beddenwinkel met een persoonlijk advies voor goed slapen. Daarom presenteren we een unieke slaapervaring die verder gaat dan standaard bedden en matrassen. Ontdek de wereld van Rebel, waar bedden, (ergonomische) matrassen,  maar ook zacht bedtextiel, trendy kledingkasten en luxueuze boxsprings samenkomen voor een ultieme nachtrust. 

Slapen met bekende merken
Op de eerste etage tref je de verschillende bedden en matrassen aan op onze slaapafdeling. Binnen onze collectie werken wij samen met bekende merken, zoals o.a. Auping, HML Bedding en Magnitude.  Voor nagenoeg elk budget kunnen wij een goed bed adviseren.


Dekbedden, hoofdkussens en kledingkasten
Wij geven je persoonlijk slaapadvies. Maar je dekbed en hoofdkussen maakt hier ook onderdeel van uit. Welk dekbed houdt je lekker warm? En welk hoofdkussen past bij het type matras die je kiest? Welk bedtextiel kan je het beste gebruiken?

Maar ook op het gebied van kledingkasten zijn wij gespecialiseerd. In ons assortiment hebben wij keuze in functionele schuifdeurkasten tot luxe draaideurkasten. 

Naast al deze keuzes kunnen we je ook helpen om jouw slaapkamer mooi en functioneel in te richten. Wij kunnen je adviseren met vloer- en raamdecoratie en een kleurplan. Als slaapspecialist weten wij wat belangrijk is en kunnen je helpen bij het maken van jouw keuze.

bottom of page