top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Barkrukken

In onze collectie hebben wij diverse barkrukken. Elke barkruk heeft een eigen stijl en uitstraling, zodat je altijd een barkruk vind die past bij de inrichting van je huis. Of je nu een moderne, eigentijdse of tijdloze inrichting hebt… de barkrukken zijn altijd aan te passen naar jouw wens en stijl. Combineer de barkruk bij de uitstraling van je keuken of stem de barkrukken af bij je gewone eethoek.

De barkrukken van Bert Plantagie kenmerken zich door het perfecte zitcomfort. Het comfort en de uitstraling is als van een gewone eetkamerstoel. Of je de barkrukken nu gebruikt bij een bartafel of bij de keuken, je kan er urenlang heerlijk op zitten en lekker natafelen… of je partner gezelschap te houden tijdens het koken!
De collectie van Bert Plantagie bevat meerdere modellen. Elke barkruk is leverbaar in twee hoogtes, maar ook maatwerk is vaak mogelijk. De bekleding is leverbaar in diverse soorten stof en leer. Ook combinaties hiervan zijn mogelijk. Het metalen frame is leverbaar in zwart, antraciet of wit, maar ook in speciale Bert Plantagie kleuren, voor een vrolijk accent in jouw interieur! Kies en combineer en stel zo jouw ideale barkruk samen!

bottom of page