top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Bedden en ledikanten

In deze collectie tref je verschillende bedden of omrandingen aan. Wij hebben verschillende bedden en stijlen in de collectie. Elk bed maak je af met een bedbodem, zoals een lattenbodem of spiraalbodem. In onze collectie tref je bedden en ledikanten aan van Slaapkenner Nox en Auping. De bedden zijn aan te vullen met bijpassende nachtkastjes in verschillende uitvoeringen. Ook kun je vaak een bijpassende linnenkast kiezen in dezelfde kleur als het bed.

Vaste of verstelbare bedden
De verstelbare bedden zijn voorzien van verstelbare bedbodems. Bij deze bedden zijn het rugdeel en/of voetdeel verstelbaar zodat je ook in bed kunt zitten en ontspannen. Je kunt zelf kiezen of je in jouw bed een verstelbare bedbodem wilt plaatsen. Deze bedbodems zijn namelijk in bijna alle ledikanten te monteren. Uiteraard kun je ook kiezen voor een vlakke (niet verstelbare) bedbodem.

Deelbare bedden en ledikanten
Sommige bedden zijn ook leverbaar in deelbare uitvoering. Dit betekent dat je het bed gemakkelijk uit elkaar kunt rijden. Hierdoor wordt het opmaken van de bedden een stuk makkelijker, maar ook het schoonmaken onder het bed is dan vrij eenvoudig. Deze bedden zijn vaak ook al wat hoger gemaakt, zodat het instappen in bed makkelijk is.

bottom of page