top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Hoeslakens en moltons

Molton (topper)hoeslaken en kussensloop
Een molton is de eerste bescherming van je matras. Deze doe je over je matras, onder je hoeslaken. Een molton van 100% katoen beschermt je matras tegen vocht en vuil. Was je molton regelmatig om de kwaliteit te behouden en je matras te beschermen. Bovendien draagt een goed molton bij aan een gezond slaapklimaat. Molton hoeslakens zijn leverbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Bescherm je hoofdkussen op dezelfde manier met een molton kussensloop.

Jersey (topper)hoeslaken
Een jersey hoeslaken is comfortabel, zacht en past perfect om je matras heen. Jersey hoeslakens zijn uitgevoerd met stretch, waardoor ze makkelijk om je matras passen. Voor de perfecte pasvorm kies je voor een hoogwaardige kwaliteit jersey, zoals van Bella Donna. Deze blijven mooi strak om je matras zitten en gaan jarenlang mee. Ook voor topdekmatrassen is een jersey topperhoeslaken een perfecte keuze. Deze hoeslakens worden zo gemaakt dat ze mooi om je topper zitten en niet teveel aan je topper trekken.

Satijn (topper)hoeslaken en kussensloop
Satijn hoeslakens worden op een speciale manier geweven, waardoor het katoen heerlijk glad en zacht aanvoelt. Over het algemeen ervaar je een satijn hoeslaken als iets koeler hoeslaken. Ideaal dus voor in de warme lente- en zomermaanden. Een satijn hoeslaken heeft geen stretch en past dus niet altijd om elk matras. De afmetingen zijn daardoor iets beperkter. Wel zijn er ook kussenslopen leverbaar in (satijn)katoen als extra bescherming voor je hoofdkussen.

bottom of page