top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een oer-Hollands merk! De collectie bestaat uit moderne en stijlvolle designmeubelen, maar vooral heldere ontwerpen. De banken, tafels en stoelen worden grotendeels nog met de hand gemaakt, alles van hoogwaardige kwaliteit en eerlijke materialen. De modellen zijn tijdloos en passen in bijna elk interieur.

Bert Plantagie tafels en Stoelen
De tafels van Plantagie kennen ontzettend veel mogelijkheden. Elke tafel heeft een aantrekkelijk en uniek design. De eetkamertafels zijn leverbaar in diverse houtsoorten, zoals eiken- of notenhout, afgewerkt in olie of lak. Daarnaast zijn er een aantal standaard houtkleuren. Zo kun je bijna elke Plantagie tafel kiezen in het houtsoort dat het beste bij je past. Daarnaast zijn er verschillende tafels ook leverbaar in Dekton of keramiek. Elk type tafelblad heeft zijn unieke eigenschappen. Bij Rebel Wonen en Slapen adviseren wij je graag.

De eetkamerstoelen van Bert Plantagie zijn een aanvulling op ieder interieur. Veel modellen hebben RVS of zwarte poten, maar deze metalen pootjes kun je vaak ook kiezen in andere (RAL)kleuren. Plantagie heeft onder andere een aantal familie-collecties. Deze eetkamerstoelen hebben eindeloos veel opties; denk aan verschillende poottypen, verschillende armleuningen of een hoge of lage rugleuning. De frames en poten van de stoelen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Ook de bekleding kun je naar eigen wens samenstellen. De stof- en leercollectie is ontzettend groot, gevarieerd en kleurrijk. Je kunt hiermee altijd een keus vinden die bij je past.

Bert Plantagie banken en fauteuils
Bij het ontwerpen van een bank wordt rekening gehouden met twee pijlers; het zitcomfort moet uitmuntend zijn en ze moeten er fantastisch uitzien. Alle modellen hebben verschillende mogelijkheden en je kunt eindeloos variëren om de juiste opstelling te creëren. Je hebt de keuze uit een ruime collectie in stof en/of leer. De stijlvolle pootjes zijn verkrijgbaar in gepolijst of geborsteld aluminium of een Plantagie RAL-kleur naar keuze.

De fauteuils maken je zitgroep compleet! Of de fauteuil nu in een fijne leeshoek komt te staan of een aanvulling is bij je bank; de fauteuils van Bert Plantagie zijn comfortabel en luxe. De bekleding is leverbaar in stof of leer of kies voor een mooie combinatie van beide.

bottom of page