top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Boxspring bedden

De boxsprings zijn er in verschillende uitvoeringen. Bij Rebel hebben wij onder andere Auping boxsprings, Nox boxsprings en onze Huiscollectie boxsprings in onze assortiment Deze merken maken kwalitatief goede en mooie boxsprings voor elk budget. De boxspring bedden hebben elk hun eigen unieke kenmerken, uitstraling en mogelijkheden.

Het comfort van boxspring bedden
Een boxspring is een perfecte basis met een comfortabel slaapcomfort. In combinatie met een pocketvering matras heb je een uitstekende ondersteuning. De boxsprings hebben een luxe uitstraling en zijn naar wens samen te stellen. Zo heb je vaak keuzes uit verschillende type hoofdborden, voetborden en accessoires. De bekleding is leverbaar in verschillende kleuren en soorten stof. Het matras op de boxspring bepaalt uiteindelijk je echte ligcomfort. Daarom kun je bij Rebel Wonen en Slapen vaak je eigen matras bepalen bij je boxspring, zodat het bed voor jou het lekkerst ligt!

Vlak of verstelbare boxspring bedden
Ervaar extra comfort en gemak door te kiezen voor een verstelbare boxspring. Lig je vaak in bed nog even te lezen of TV te kijken? Maak het je dan comfortabel door het rugdeel omhoog te zetten en het voetdeel aan te passen zodat je nog even lekker kunt ontspannen. Bijna alle boxsprings bij Rebel Wonen en Slapen zijn leverbaar in vaste (niet verstelbare) of verstelbare uitvoeringen. Daarbij kun je ook nog kiezen voor het gemak van een deelbare boxspring. De boxsprings zijn in dat geval uit elkaar te draaien, zodat het opmaken van de bedden of het schoonmaken van de vloer een stuk makkelijker wordt.

bottom of page