top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Evidence


De Evidence banken en fauteuils collectie bij Rebel Wonen en Slapen in Huizen. Moderne banken van hoogwaardige kwaliteit en perfect zitcomfort.

Met Evidence kies je voor kwaliteit. Vertrouwde modellen, ontwikkeld en vervaardigd door de experts van Leolux. Deze banken en fauteuils kenmerken zich door de mooie kwaliteit en het prettige zitcomfort.

Evidence gebruikt de mooiste stoffen en het beste leer voor hun modellen. Onder andere de mooie stoffen van het merk De Ploeg kun je kiezen op jouw Evidence bank. Evidence is een merk van Leolux. Door de kennis en expertise van Leolux te gebruiken, weet je dat een Evidence meubel gemaakt is van de allerbeste materialen en constructiekwaliteit.

Naast banken en fauteuils bevat de Evidence collectie mooie bijpassende salontafels en bijzettafels. Deze zijn leverbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Binnen de collectie zijn de kleurmogelijkheden perfect op elkaar afgestemd, zodat je je bank, fauteuil en/of tafel helemaal naar eigen wens kan samenstellen.

bottom of page