top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Fauteuils

Een mooie fauteuil is een aanvulling in je interieur. Bij Rebel Wonen en Slapen tref je een brede collectie aan van fauteuils of relaxstoelen. De collectie bestaat zowel uit eigentijdse als moderne fauteuils.

Op de meubelafdeling hebben wij moderne stoelen van de Nederlandse merken zoals van DYYK, Pode en Bert Plantagie. Naast deze merken hebben wij nog een brede keus in stoelen van verschillende Nederlandse of Europese fabrikanten. In samenwerking met een meerdere winkeliers kopen wij een collectie in met diversiteit en mogelijkheden. Onder het merk van Novastyl tref je een brede keus in stoelen. Een losse fauteuil kan je altijd leuk combineren bij bijvoorbeeld je bestaande bank of meteen bijpassend uitzoeken bij je nieuwe zitgroep.

Of je nu een bijzet fauteuil of een comfortabele relaxfauteuil zoekt, het zitcomfort is natuurlijk ook erg belangrijk. Door middel van eenvoudige aanpassingen door een verhoging van de poot of het uitschuiven van een zitting kan het zitcomfort al enorm verbeterd worden. Sommige fabrikanten kunnen echter ook bijna maatwerk leveren. In onze collectie hebben wij verschillende goede fauteuils en relaxstoelen die een prettig en ondersteunend zitcomfort hebben. En natuurlijk zijn de meeste stoelen verkrijgbaar in verschillende soorten stof en leer, waardoor je de fauteuil altijd kan aanpassen aan je eigen interieur.

bottom of page