top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Hoofdkussens

Een goed kussen biedt net zo’n belangrijke ondersteuning als een goed matras. Wanneer je een goed matras hebt, maar je hoofdkussen voldoet niet meer, slaap je nog steeds niet lekker en kan het zelfs resulteren in nek- en rugklachten. Daarom is een goed hoofdkussen net zo belangrijk.

Ruime keuze in hoofdkussens
Bij Rebel Wonen en Slapen tref je een brede keus van verschillende hoofdkussens aan. Zo zijn er synthetische kussens, donzen hoofdkussens en latex hoofdkussens.
De synthetische hoofdkussens zijn flexibel en licht in gewicht en goed wasbaar in de wasmachine. De donzen hoofdkussens zijn zacht en comfortabel en hebben een goed vochtopnemend vermogen. Hierdoor ventileert een donzen kussen heel goed en kan het de warmte goed reguleren. De latex hoofdkussen staan bekend om hun vormvastheid en zeer goede ondersteuning van hoofd en nek.

Hoofdkussens testen
Bij Rebel Wonen en Slapen krijg je altijd een persoonlijk advies. Op basis van onze collectie hebben wij een brede keus om voor jou een passend hoofdkussen te vinden. Maar omdat het erg belangrijk is om een hoofdkussen te proberen om het juiste matras – jouw eigen matras – bieden wij een test-service. De meeste hoofdkussen kun je daarom voor een paar nachten thuis testen om te bepalen of het hoofdkussen goed voor je is.

bottom of page