top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Interstar

Interstar kasten bij Rebel Wonen en Slapen. Nederlandse kwaliteit, Hollands design! Interstar staat voor vakmanschap en kwaliteit en biedt een compleet programma aan o.a. kast wanden, dressoirs, tv-meubels en boekenwandsystemen.

De kasten van Interstar worden opgebouwd door middel van een module systeem. Aan de hand van een aantal afmetingen, worden de elementen bij Interstar tot één geheel gebouwd. Door de elementen te combineren met deuren, laden en/of kleppen maakt Interstar een mooi en functioneel wandmeubel. Je kunt eindeloos variëren en combineren, tot je een wandmeubel hebt gecreëerd die helemaal naar je wens is. Het uiterlijk van Interstar kun je aanpassen in verschillende stijlen. Van een modern greeploos design tot een tijdloos design met warme houtkleuren.

Interstar TV-kasten
Bijna in elke Interstar wand is er ruimte voor een TV-oplossing. Zo kan je een mooie wandopstelling maken met een TV-dressoir en hangende bergkasten of je kan kiezen voor de TV-lift, waarbij de televisie helemaal verborgen is in de kast. Mooi uit het zicht en met een druk op de knop komt de TV te voorschijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. De kasten kun je aan de muur op laten hangen. Dit geeft een ruimtelijk effect. Maar je kan er ook voor kiezen om een kast op een plint of zelfs op een metalen frame neer te zetten.

Doordat de basis van een Interstar wand altijd hetzelfde is, kunnen wij iedere Interstar wand voor je samenstellen. In onze winkel hebben wij een actuele collectie van de Interstar wanden en kasten. Daarnaast heeft Interstar een mooi lookbook om meer ideeën uit op te doen. Kom langs in de winkel of maak een afspraak voor een persoonlijk advies. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden van Interstar.

bottom of page