top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Kasten en TV-meubels

Wandkasten zijn er in diverse uitvoeringen en verschillende stijlen. Naast TV-dressoirs, bergkasten en dressoirs, heeft Rebel ook verschillende wandsystemen voor TV-oplossingen of als bergmeubel of boekenkast. Ook zijn de kasten vaak in verschillende afmetingen en uitvoeringen leverbaar. Vaak behoort maatwerk tot de mogelijkheid.

Moderne wandkasten
In de moderne collectie heeft Rebel Wonen | Slapen diverse wandsystemen, waaronder van het merk Interstar. Er is een grote keus in lakkleuren, houtkleuren en uitvoeringen. De wandkasten zijn in mooie matte of hoogglans kleuren leverbaar. Vaak is er ook maatwerk mogelijk. Of de fabrikant maakt gebruik van module systemen waardoor de wandkasten perfect op elkaar afgestemd kunnen worden. Naast Interstar voert Rebel Wonen en Slapen ook nog andere wandkasten van Europese fabrikanten.

TV Kasten
Bij de moderne kasten mogen ook zeker de TV-kasten niet ontbreken. Vaak maakt een TV-kast onderdeel uit van een wandkast of kun je kiezen voor een zelfstandig TV-kast of TV-dressoir. Er zijn verschillende oplossingen voor een televisie te bedenken. Een zelfstandige TV-kast is vrij eenvoudig toe te passen. Vaak zijn er verschillende afmetingen en uitvoeringen mogelijk. Wanneer je echter kiest voor een wandkast, komt er natuurlijk iets meer bij kijken. Bij Rebel Wonen en Slapen adviseren wij je graag over de verschillende mogelijkheden en denken wij met je mee om een passende oplossing voor je situatie te vinden.

Hieronder tref je een deel aan van onze collectie moderne kasten. In onze winkel kun je de complete collectie bekijken.

bottom of page