top of page

No Collections Here

Sort your projects into collections. Click on "Manage Collections" to get started

Kledingkasten

Schuifdeur linnenkasten
De schuifdeur linnenkasten zijn vaak mooie kasten in de wat kleinere slaapkamers. Doordat de deuren langs elkaar schuiven, is er nog genoeg loopruimte in de slaapkamer over. De royale kasten zijn er in verschillende breedtematen en hoogtes. De indeling van deze kasten kun je helemaal naar wens samen stellen.

Draaideur linnenkasten
De draaideur linnenkasten geven vaak een luxe gevoel. De kasten zijn vaak wat minder diep dan schuifdeur kasten, maar er is wel ruimte nodig om de deuren open te doen. De indeling van de draaideur kasten zijn zelf samen te stellen. Ook kun je uitwendige laden kiezen en zelfs gebruik maken van hoekkasten om de ruimte in je slaapkamer optimaal te benutten. Omdat een draaideur linnenkast bestaat uit losse elementen, kan de kast net zo breed gemaakt worden als je wil. Vaak is de linnenkast ook in meerdere hoogtes leverbaar.

Advies en Montage
De kledingkasten zijn altijd wel gebonden aan een aantal standaard maten. Maar voor iedere slaapkamer is een passende kledingkast te vinden. Graag adviseren wij je bij Rebel Wonen en Slapen over de mogelijkheden van elke linnenkast. Want onze linnenkasten hebben veel meer mogelijkheden dan je op het eerste gezicht ziet. Daarbij worden de linnenkasten ook nog door onze vakmensen netjes bij je thuis in elkaar gezet, zodat je er geen omkijken naar hebt.

bottom of page